100 alumnes pujaran a l’escenari durant la Mostra de Teatre Escolar de Son Servera

Aquest dimecres, les obres La clínica dels embolics i De vacances! han donat el sus a la mostra d’enguany, que durarà fins al pròxim 30 de juny

El Teatre La Unió ha obert el teló a les obres de la Mostra de Teatre Escolar 2018 que durant tot l’any han preparat els alumnes del taller de teatre que cada any organitza l’Ajuntament. Un taller on han participat 100 alumnes de totes les edats, des dels més petits de 3 anys fins al grup de l’IES, el grup d’adults i el de Gent Gran, amb actors i actrius de més de 80 anys.
Els grups de 8-9 i 10-11 anys han estat els encarregats d’encetar la mostra d’enguany aquest dimecres. En el primer dia, més de 500 alumnes han passat per la sala per veure les actuacions del seus companys, a més de la funció oberta el vespre a tothom, que han omplert de nou el pati de butaques per veure els petits  actors i les petites actrius.
I és que durant t la Mostra cada grup escenificarà tres representacions: dues matinals per a les escoles i una el vespre oberta a tot el públic.
Arnau Serra és el director encarregat de la Mostra, que té prevista la propera cita el dilluns 28 amb el grup de l’IES.
El divendres 8 i el diumenge 10 de juny serà el torn del grup de teatre d’adults, que s’ha convertit en l’obra estel·lar de la programació de La Unió, i a finals de juny, 29 i 30 de juny, hi haurà la cloenda amb l’obra del grup de teatre de gent gran.
La Mostra de Teatre pretén iniciar els petits, joves i ciutadans del poble en les arts escèniques i fomentar la participació en les activitats culturals municipals, a banda d’aprendre jocs actorals, interacció amb els companys, comportament social… uns valors que ara exposaran públicament en aquesta Mostra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: