La Policia Local de Son Servera augmenta la vigilància durant els mesos d’estiu

Des de l’àrea de Policia s’ha posat en marxa aquest dispositiu especial a la zona costanera de Son Servera que es mantendrà fins a final del mes de setembre.

Des de principis del mes de juliol les zones turístiques de Son Servera disposen de més vigilància policial pels carrers. La Policia Local del municipi ha incrementat la vigilància i l’atenció ciutadana en les hores de més afluència de vianants en les zones turístiques. Una mesura que té com a objectiu oferir més tranquil·litat als vianants i comerciants i evitar, tant com sigui possible, petits furts tant en botigues com als mateixos turistes que passegen per la zona.
Aquest dispositiu donarà visibilitat al cos policial potenciarà així la sensació de tranquil·litat de veïnats i visitants, alhora que permetrà un major control de les activitats il·legals al carrer.
Així, aquestes patrulles també sancionaran i controlaran les activitats regulades que no tenguin l’autorització administrativa corresponent. De fet, en aquest sentit, ja s’han identificat nombrosos artistes de carrer sense autorització.

Amb aquest reforç també s’han pogut detectar i detenir bandes de romanesos que demanen signatures i donatius per a falses ONG, o a diferents carteristes ja coneguts per la Policia.

Des de l’àrea de Policia, el regidor Sergio Valbuena confia que aquesta mesura serà efectiva i que «garantirà la seguretat de la zona costanera del municipi», la que més creix durant la temporada d’estiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: