16è aniversari de la PB Els Tamarells. Sopar i xerrada amb el locutor de ràdio Alfredo Martínez i rifa solidària amb els damnificats per la torrentada del Llevant

Divendres dia 9 de novembre a les 20 hores en el Centre Cívic de Santanyí (antiga Residència, davant el Poliesportiu municipal) tindrà lloc el col·loqui-sopar 16è aniversari.Tindrem com a convidat especial al periodista, i cap d’esports d’Onda Cero Barcelona, Alfredo Martínez, una de les veus radiofòniques més reconegudes del nostre futbol. Amb ell reviurem els millors gols que ha narrrat i repassarem l’actualitat i la història del Barça en una xerrada interactiva on hi podreu participar. El preu del sopar és de 20 euros els adults, i 10 euros els nins fins a 12 anys.

Fins dimarts dia 6 teniu de temps per retirar els tiquets a: Felanitx (Papereria Cóndor, Cafè Can Moix), Campos (Bar Can Vermell, Forn Ca Na Bet), Santanyí (Bar Can Vadell, Cafè Cas Mosson), Ses Salines (Bar Ca Na Moreneta), Llucmajor (Bar Sport), Cas Concos (Super Cas Ferrer) i Portocolom (Sa Cova dets Ases).

Així mateix podreu participar amb una rifa solidària, on hi haurà viatges i samarretes signades. El benefici íntegre de la rifa será pela afectats per les inundacions de Llevant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: