2.554 Espectadors a La Mostra de Cala Millor

Des de fa tretze anys l’Ajuntament de Sant Llorenç organitza a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor la Mostra d’Arts Escèniques i Musicals del Municipi. Enguany ha tingut lloc del 20 de maig al 28 de juny, i novament ha rebut l’aplaudiment del públic.

A la Mostra hi han participat escoles i entitats de sa Coma, Son Carrió i Sant Llorenç, amb nou funcions de teatre, música i dansa. Exactament han estat 2.554 les persones que hi han assistit. Val a dir que els ingressos de les entrades s’han destinat a les escoles i entitats que hi participen (si són sense ànim de lucre).

Aquesta Mostra, tan consolidada, ha estat possible gràcies a la gran implicació de moltes persones i professionals, sovint de forma desinteressada. En aquest sentit, l’Ajuntament de Sant Llorenç els agraeix la seva col·laboració, perquè han fet possible que la Mostra s’hagi convertit en una cita indispensable dins el calendari d’activitats del municipi.

Des de fa tretze anys l’Ajuntament de Sant Llorenç organitza a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor la Mostra d’Arts Escèniques i Musicals del Municipi. Enguany ha tingut lloc del 20 de maig al 28 de juny, i novament ha rebut l’aplaudiment del públic. A la Mostra hi han participat escoles i entitats de sa Coma, Son Carrió i Sant Llorenç, amb nou funcions de teatre, música i dansa. Exactament han estat 2.554 les persones que hi han assistit. Val a dir que els ingressos de les entrades s’han destinat a les escoles i entitats que hi participen (si són sense ànim de lucre). Aquesta Mostra, tan consolidada, ha estat possible gràcies a la gran implicació de moltes persones i professionals, sovint de forma desinteressada. En aquest sentit, l’Ajuntament de Sant Llorenç els agraeix la seva col·laboració, perquè han fet possible que la Mostra s’hagi convertit en una cita indispensable dins el calendari d’activitats del municipi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.