20 esportistes del judo Renshinkan entrenen al Centre de Tecnificació de Mallorca

Els judoques de Mallorca no volen més vacances i han començat molt seriosament els entrenaments oficials de cara a aquesta nova temporada. Ja s’han fixat els objectius, Copes d’Espanya junior, Cadets infantils, Campionat de Mallorca/Balears Absolut i el Mudial Master, són les principals fites.

Sineu., seu de les estrenes federatives, va acollir la primera convocatoria de la prova test de tecnificació a la que hi participaren prop de 80 participants, en els tres grups de treball establerts per aquestes ocasions: Iniciació, Perfeccionament i elit.

El Renshinkan hi participa aquest anys amb 20 esportistes que tenen com a principal objectiu la millora del seu rendiment mitjançant el treball conjunt amb atletes d’altres clubs. A les edicions anteriors, el club que dirigeix en Pep Mascaró, va obtenir molt bons resultats fora de Mallorca. Números 1 del rànquing estatal com és el cas d’en Jaume Cabrer o un tercer lloc aconseguit per Saif El Arjouni, a més de dos bronzes i un setè lloc guanyats a la fase final del Campionat d’Espanya Escolar de la mà d’en Jaume Cabrer, Saif El Arjouni i Lluís Llull, respectivament.

Els protagonistes del RSK curs 19/20 són els següents:

SAIF EL ARJOUNI, JUAN TONI GALLARDO, JAUME CABRER, LLUIS LLULL RIERA, AITOR FERNANDEZ DEL RIO, DAVID ARIAS CARRASCO, WASSIM EL ARJOUNI, SOY TONI FRANS THEUNISSE ,PERE ANTONI GONZALEZ ,MARC VIVES ESTELRICH, IRENE ALBA GALAN, NABILA ZEROUALI ,MARIA DEL MAR JAREÑO, JOSEPHIN DEUTGEN, ROUDAINA LAMTIRI, ANTONI BAUÇA, TOMAS PEDRO FIOL, SANTI ESPIRITUSANTO, JORDI JOAN NICOLAU, y MARGA ROIG CARRIÓ. Los profesores responsables de este equipo, Manolo Peña,Pep Mascaró y LLuis Llull Parera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: