Treu la llengua III

Amb motiu de la tercera edició del Treu la Llengua, Joves de Mallorca per la Llengua organitza juntament amb la Direcció general de Política Lingüística i Plataforma per la Llengua, el proper dia 24 de juliol un concert que es realitzarà al recinte firal el Molí (Calvià), en el qual hi actuaran el grup mallorquí Xarxa, Marala, el Gall de sa Pastera i Oques grasses.
Durant aquest curs, a causa de la situació sociosanitària que hem viscut no hem realitzat cap concert ni activitat multitudinària. En canvi ens hem centrat en arribar als joves dels instituts de Mallorca fent xerrades de sociolingüística i així donar a conèixer l’entitat, a més d’incentivar l’ús del català a les aules.
Després de 27 anys des de la creació de l’entitat, volem seguir amb la tasca i la lluita que anys enrere va donar inici a tot un seguit de reivindicacions culturals per defensar la llengua pròpia de Mallorca que agafaren forma en diverses campanyes com el Correllengua, el Rock’n’Llengua, l’Acampallengua i el Mallorca Festa Jove.
Les entrades en venda per internet a través del portal Ticket IB tenen un preu de 22 €, 18 € i 15€ segons la zona en que es vulgui estar: Zona A a davant, Zona B enmig o Zona C a darrera. Ja que per motius sanitaris, i independentment de si les restriccions permeten estar drets o asseguts, es faran tres zones per evitar les aglomeracions.
Joves de Mallorca per la Llengua
 

2 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: