Programació de l’Auditòrium de Sa Màniga

Divendres, 1 d’octubre, a les 20.30 h
RECITAL LÍRIC
Laura de la Fuente, soprano
Llorenç Prats, piano
Gratuït

En aquest recital líric, la soprano Laura de la Fuente i el pianista Llorenç Prats interpretaran algunes de les peces més conegudes de Puccini o Verdi, i també cançons espanyoles antigues.

La soprano mallorquina Laura de la Fuente ha estudiat a Palma, Barcelona, Verona i Roma. Ha fet nombrosos concerts arreu d’Espanya, i ha obtingut múltiples reconeixements internacionals.
Per altra banda, el pianista Llorenç Prats, va començar els seus estudis musicals a Àvila, continuant en el Conservatori Superior de Salamanca obtenint el Premi Fi de Carrera en 2013. Des de 2013 estudia becat a l’Acadèmia Franz Liszt de Budapest, on va obtenir el seu màster i on continua els seus estudis de Doctorat en interpretació.

LES INVITACIONS JA ESTAN DISPONIBLES A LA NOSTRA PÀGINA WEB

Divendres, 1 d’octubre, a les 19 h
Inauguració de l’exposició
MOSTRA D’ART CONTEMPORANI
Fins al 6 de gener de 2022
A la nostra societat milers de persones acudeixen a diverses exposicions, museus, fires, biennals… atretes per l’art contemporani. Mallorca és un lloc propici per a la creació i la contemplació; ho demostra la gran quantitat d’artistes plàstics, tant de naixement com d’acolliment, que viuen aquí.Aquesta mostra col·lectiva, que es podrà veure durant tres mesos a la sala d’exposicions de l’Auditori sa Màniga, pretén ser un petit tast i un referent dins l’art contemporani a Mallorca, amb  artistes com Amador, Jim Bird, Natasha Lebedeva, Mariano Mayol, Cris Pink, Horacio Sapere, Amparo Sard, Joan Trujillo… entre altres, que durant tot el mes d’octubre tindran una exposició individual als hotels de Cala Millor.
Start Shoppin

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: