Programació de l’Auditòrium Sa Màniga

Dissabte, 30 d’octubre, a les 20.30 h

FÍGARO, BARBERO DE SEVILLA


Ibérica de Danza (Madrid)- Premi Nacional de Dansa

Entrada: 12 €

 

Vos presentem un gran ballet en quatre actes, inspirat en la trilogia de l’escriptor i dramaturg francès Pierre-Augustin Caron de Beaumarchais (1732-1799) adaptada i dirigida per Manuel Segovia, Premi Nacional de Dansa i director també d’una de les més prestigioses companyies de dansa espanyoles: la Compañía Ibérica de Danza de Madrid.

FígaroBarbero de Sevilla, se’ns presenta una adaptació de les aventures de Fígaro. El mític personatge de Sevilla es converteix en l’heroi d’una elegant comèdia acompanyada amb una atractiva selecció musical de diferents estils en un ballet que combina, en perfecte equilibri, la tradició i la novetat per arribar a un resultat ple d’energia.

 

DANSAMÀNIGA- XVI Temporada Internacional de Dansa

Comprar
Divendres, 1 d’octubre, a les 19 h

Inauguració de l’exposició

MOSTRA D’ART CONTEMPORANI

Fins al 6 de gener de 2022

A la nostra societat milers de persones acudeixen a diverses exposicions, museus, fires, biennals… atretes per l’art contemporani. Mallorca és un lloc propici per a la creació i la contemplació; ho demostra la gran quantitat d’artistes plàstics, tant de naixement com d’acolliment, que viuen aquí.

 

Aquesta mostra col·lectiva, que es podrà veure durant tres mesos a la sala d’exposicions de l’Auditori sa Màniga, pretén ser un petit tast i un referent dins l’art contemporani a Mallorca, amb  artistes com Amador, Jim Bird, Natasha Lebedeva, Mariano Mayol, Cris Pink, Horacio Sapere, Amparo Sard, Joan Trujillo… entre altres, que durant tot el mes d’octubre tindran una exposició individual als hotels de Cala Millor.

 

Horari de visita:

de dimarts a divendres de 10h a 14h i de 17h a 20h

dissabtes de 17h a 20h 

diumenges obert també de 11h a 14h

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: