Crònica esportiva del club Bàsquet Manacor

VICTÒRIA CLARA DELS SÉNIORS CÀRNIQUES SUNYER PER SEGUIR EN LA LLUITA PELS PLAYOFF

Els nostres séniors tornaren al camí de la victòria a casa contra l’Alcàzar. Un partit dominat clarament pels nostres, sobretot a partir de la segona meitat. Al final el 81 a 54 reflexa la gran tasca de l’equip i els permet seguir lluitant a la part alta de la taula.
Les nostres sèniors Benzineres Febrer Martí perderen a casa de Sa Indioteria en un partit molt espès en atac per part de les nostres. Al final marcador de 62 a 50. Cal seguir treballant en el dia a dia per tal de seguir competint al màxim.
ELS NOSTRES CADETS CREUERS ILLA BALEAR LLUITEN FINS EL DARRER DIA PER ENTRAR AL CAMPIONAT DE MALLORCA
Els nostres cadets de lliga especial estan fent una gran temporada. Dimecres pasat s’enfrontaren a La Salle de Palma amb una plaça al Campionat de Mallorca en joc. El nostre equip competí al màxim però un segon període on La Salle tingué més encert va ser decisiu. Malgrat la  derrota per 81 a 99, la temporada dels nins és impresionant, mostrant una evolució i un esperit competitiu espectacular. Enhorabona equip!
LES INFANTILS FORN CA’N TÒFOL COMPLETEN DUES JORNADES MOLT POSITIVES
Les nines del nostre infantil especial jugaren entre setmana a la difícil pista de La Salle de Palma aconseguint una molt emocionant victòria per un sol punt de diferència. Aquesta victòria davant un rival directe les permet seguir competint per entrar al Campionat de Mallorca. Quatre dies després s’enfrontaren al Sant Josep a Manacor aconseguint una clara però treballada victòria per un contumdent 64 a 41 que rubricà la gran setmana de l’equip.
En altres partits del cap de setmana els júniors RT. ES PARC venceren a CIDE, els júniors LABORATORI22 perderen amb el Pollença i els cadets BOTIGA SENYORETS caigueren davant el Joan Capó. Per la seva banda els cadets XINXERAM i els infantils PASTISSERIA RAMIS venceren als SCD Hispania en dos partits molt durs i competits. Les cadets Rt. ES CRUCE guanyaren dins Santa Mònica i les cadets CRONOMOTOR foren superades per l’Andratx. En infantil femení derrota de les nines del BUFETE PERELLÓ a Sóller i de les nines del SONSÒNIA CENTRE AUDITIU a Andratx. En masculí, victòria dels infantils OPTICALIA MANACOR davant el Sant Josep i derrota dels infantils OFI-ILLA a La Salle de Palma.
Els minis D5 SPORT SHOP segueix mostrant el seu bon bàsquet. Dissabte jugaren un gran partit davant els companys d’Alcúdia.
NA CATERINA VILLALONGA I NA MIREIA TOUS FOREN CONVOCADES PER A LA SELECCIÓ ROOKIE INFANTIL
Les dues jugadores del nostre infantil Forn Ca’n Tòfol formaren part d’una selecció d’infantils de primer any que jugaren un partit de preparació pel Campionat d’Espanya contra la selecció balear mini. Una gran experiència d’aprenentage i formació per a les nostres joves jugadores.
Caterina Villalonga i Mireia Tous
Mini D5 Sport Shop
Cadets Creuers Illa Balear

Infantil Femení Sonsònia Centre Auditiu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: