250 judokes al Trofeu Renshinkan d’Artà 2020

El judo menudet va ser sens dubte el gran protagonista. Les instal·lacions del Poliesportiu Na Caragol va ser l’escenari a on 250 nins i nies varen desenvolupar el millor judo. Les seves actuacions varen ser molt aplaudides per tots els allà presents.

S’inicià el Trofeu Artanenc amb les paraules de benvinguda per part de l’alcalde de la localitat, Sr Manolo Galán que va fer el lliurament de les corresponents plaques commemoratives a les escoles de judo participants, que en aquesta edició va reunir-ne a la gran majoria de les  de Mallorca: COL·LEGI JUNÍPER SERRA (PETRA), DE MANACOR A: COL·LEGI JAUME VIDAL, COL·LEGI SIMÓ BALLESTER, COL·LEGI MOLI D’EN XEMA, COL·LEGI LA PURESA, COL·LEGI SA TORRE, COL·LEGI TALAIOT (S’ILLOT), COL·LEGI MESTRE GUILLEM GALMÉS (SANT LLORENÇ), COL·LEGI Punta de n’Amer (SA COMA), COL·LEGI NA PENYAL (CALA MILLOR), Renshinkan SON SERVERA, COL·LEGI S’AUBA (CALA RATJADA), COL·LEGI s’Alzinar (CAPDEPERA), Renshinkan CALA RATJADA, Renshinkan MANACOR, LLORENÇ RIBER, CAMPANET, MALLORCA NORD JUDO (ALCÚDIA), JUDO BRENES (SA POBLA), i els amfitrions el POLIESPORTIU NA CARAGOL (ARTÀ i el COL·LEGI ROSA DELS VENTS (COLÒNIA SANT PERE).

Aquest és un Trofeu que es distingeix dels altres ja que té dues modalitats diferents, l’exhibició tècnica de randori, les edats del qual són dels 3 als 7 anys i la competició reservada dels 8 fins als 16 anys. Els no interessats a competir tenen també les seves categories en la modalitat exhibició.

En definitiva una brillant jornada a on l’organització Renshinkan va tornar a brillar amb unes posades en escena de primer ordre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: