3 mestres del Dojo Muratore a Menorca

El passat cap de setmana del 17 i 18 d´octubre, tres dels cinc mestres nacionals del Dojo Muratore varen impartir un curs de pas de grau de cinturó negre 1r dan fins a 6è dan a Menorca, organitzat per l’Aula de Formació Permanent de la Federació Balear de Judo.

Els tres mestres del dojo que varen viatjar varen ser en Ponç Gelabert, grau més alt de Balears, Blanc-vermell 8è dan i director de l’Escola Federativa de Balears; Guillem Puigserver 7è dan i Llorenç Gayà 5è dan, acompanyats del president de la Federació Miquel A. Bisquerra.
El dissabte 17 al poliesportiu de Maó es varen reunir més de trenta participants aspirants de 1r a 5è dan per participar al curs amb totes les mesures de seguretat corresponents.
Cal destacar que els assistents varen disfrutar moltíssim de les explicacions dels mestres i de poder posar tots els coneixements en pràctica al llarg de tres hores pel mati i tres hores pel capvespre .
 El diumenge, aprofitant el desplaçament varen realitzar el curs de reciclatge de Jutges de Kates al club Haruka .
Un cap de setmana molt complet pels judokes de Menorca que varen poder aprendre, millorar i superar-se amb aquests tres grans mestres del dojo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: