39 Escalons presentarà el documentari “Tot inclòs” al Teatre de Manacor

39 escalons – Tot inclòs

Projecció: ”Tot inclòs. Danys i conseqüències del turisme a les nostres illes”

(+4 anys)

Breu presentació a càrreg del grup impulsor i de l’equip tècnic, projecció del documental i posterior col·loqui amb el públic.

Sinopsi:

Després de gairebé un any i mig de feina, des del festeig als companys de l’equip tècnic, a la concepció del projecte una vegada aconseguit el finançament i al llarg part que ha suposat la finalització d’aquesta ambiciosa empresa, a la fi ja podem anunciar l’estrena d’aquesta nova criatura del col·lectiu Tot Inclòs. Un artefacte en format documental que com indica el seu nom tracta sobre els danys i conseqüències del turisme a les nostres illes.
De tot d’una, des que ens posàrem a editar monogràfics en paper sobre aquest tema durant el 2014, poder presentar un documental que qüestionàs el model turístic era un dels nostres grans objectius, gairebé impossible. No és el mateix editar 2.000 exemplars de periòdics que embarcar-se en la realització d’un treball audiovisual de llarga durada. En primer lloc perquè hem hagut de comptar amb la feina de companys professionals del gremi. I, en segon lloc perquè ens suposava aconseguir una gran quantitat de doblers, un pressupost gens comú en el nostre àmbit de petits col·lectius autogestionats. Però, gràcies al treball d’un equip tècnic que ha cregut des d’un principi en aquest projecte i especialment a les moltíssimes aportacions de gent que en la campanya de microfinanciació a través de la plataforma Goteo.org també va apostar per donar suport al documental, ara podem dir ben fort que ho hem aconseguit.
L’objectiu del documental Tot Inclòs. Danys i conseqüències del turisme a les nostres illesés ampliar l’abast de recepció del discurs crític contra el turisme, que més gent conegui l’altra cara de la indústria que aquí s’ha establert en forma de monocultiu. I si pot ser que la faci reaccionar, que qüestioni aquest model i que es sumi a la lluita dels qui pensam que d’aquesta manera ens encaminam cap un possible col·lapse i que hem d’apostar des de ja per un altre tipus d’economia i societat.

www.totinclos.cat
www.totinclos.noblogs.org

Data i hora:

04 d’octubre de 2018. A les 7 de l’horabaixa

Espai: Teatre de Manacor (Sala Major)

Preu: 2 €

Durada: 1 hora aproximadament (durada de la projecció)

Inici venda d’entrades: Dins els darrers 45 minuts abans de la funció.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.