44 artistes aporten les seves obres a petits formats per a grans artistes, un projecte solidari de Llevant en marxa

La mostra es pot visitar durant el cap de setmana a la torre de ses Puntes.

Amb el títol Petits formats per a grans artistes, la Torre de les Puntes de Manacor reuneix durant aquest cap de setmana les obres de 44 pintors. Una ocasió única per visitar aquesta mostra que també passarà pel Museu de Porreres abans de subhastar-se amb l’objectiu de finançar els nous projectes solidaris que empeny l’ONG Llevant en Marxa. La mostra es podrà veure a Manacor dissabte dia 9 i diumenge dia 10, de les 10.30h a les 13.30 h i de les 17 h a les 20 h.

Durant la inauguració de l’exposició desenes de persones varen inundar la mostra i varen acompanyar el president de Llevant en Marxa, el metge Antoni Mesquida, i molts dels seus membres i col·laboradors. A més de molts dels quaranta quatre artistes que han cedit la seva obra per fer possible aquest projecte artístic i solidari, també hi varen ser presents la batlessa de Manacor, Catalina Riera; a més de la regidora de Cultura i Turisme; Antònia Llodrà, i els regidors Pedro Rosselló, Miquel Perelló, Antoni Sureda i Joan Sagrera.

Tots els assistents varen poder admirar les obres de petit format dels artistes participants. I és que formen part d’aquesta mostra col·lectiva les creacions de Miquel Brunet, Maria Huerga, Miquel Segura, Caterina Bonnín, Joan Costa, Velcha Vaelchev, Ñaco Fabré, Miquel Febrer, Joan Soler, Toni Salom, Dolors Comes, Ada Martínez, Joan Pascual, Maria Martínez, Joan Roig, Serafí Sard, Vicenç Ochoa, Menéndez Rojas, Aníbal Cadamuro, M D Mateos, Jorge Azri, Salvador Llinàs, Joan Gisbert, Tomàs Quintana, Sitges Febrer, Llorenç Femenies, Pep Coll, Llorenç Garrit, Jesús Ballester, Miquel Mesquida, Tolo Albertí, José Aranda, Joan Guerra, Rogelio, Carme Fuster, Malena Tous, Fèlix Coll, Maria Vich, Maria Morgades, Damià Jaume, Llorenç Ginard, Luis Maraver, Miquel Peñaranda i Pascual de Cabo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: