L’agrupació Sa Torre compleix 30 anys i organitza una ballada per celebrar-ho

L’agrupació Sa Torre aquest mes de setembre compleix 30 anys i ho vol celebrar a dins el marc de les festes de Sa Torre amb una bona ballada popular amb la col·laboració dels grups Tramudança, S’estol porrerenc i es Revetlers.

La ballada será aquest diumenge 23 de setembre a partir de les cinc del capvespre a la plaça de sa torre de Manacor. Vos hi esperam a tots.

El grup manacorí es va formar per la curolla d’una serie d’integrants de l’associació de veinats de la barriada interessats en preservar les nostres tradicions i es va estrenar per les festes de sa torre del setembre de l’any 1988. De llavors ençà l’agrupació no ha aturat de mostrar la seva música per tot arreu.

El passat 9 de setembre actuaren al Xè festival Berguedà Folk a la provincia de Barcelona amb un notable èxit de participació i tornaren amb forces renovades.

La fita de 30 anys ininterromputs és difícil d’aconseguir per qualsevol casta de col·lectiu, esperam que puguin assolir noves fites i celebrar molts més anys de concerts, actuacions i mostres a dalt dels escenaris i passegin el nom de Manacor per tot allà on vagin.

Antoni Galmés 
Agrupació Sa Torre

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.