La Federació de Penyes Barcelonistes amb la iniciativa “Es Torrentó Mariona Caldentey”

Dissabte passat al matí la nostra seu fou l’escenari de l’Assemblea anual de Penyes Barcelonistes de les Illes Balears, en ella estaven les 32 penyes actives que hi ha en la nostra comunitat.

Entre d’altres punts tractats, es va aprovar per unanimitat de totes les penyes assistents donar suport a la iniciativa promoguda per la PB Els Tamarells demanant que s’incorpori al nom de Camp de Futbol Es Torrentó el de la jugadora internacional felanitxera Mariona Caldentey Oliver.

Recordau que les entitats o associacions que ho vulguin poden fer arribar la seva adhesió per escrit a l’adreçapbelstamarells@gmail.com

Seguim amb la recollida de signatures, podeu donar el vostre suport en els següents llocs.

– A Felanitx: Bar Es Torrentó, Bar Poliesportiu Guillem Timoner, Botiga Ca Na Conxa, Autoescola S’Algar, Llar de la Tercera Edat de Felanitx, Pastisseria Cas Francés, Bar Gomila, Tenda De Cap a Peus, Fotografia Jaume Monserrat, Parc Cafè, Receptor mixt Es Passeig, Supermercat Can Ribot, Llibreria Ramon Llull , Cafè Can Moix, Forn La Soledat, Papereria Cóndor i seu de la PB Els Tamarells (carrer Horts, 50), dilluns, dimecres i divendres de 19 a 20h.30′.
– A Cas Concos: Forn Marga’s, Supermercat Can Ferrer
– A S’Horta: Bar de la Llar de la Tercera Edat, Supermercat Can Company
– A Portocolom: Spar Can Alzanilles, Cafeteria Idò, Perruqueria Cati Puig, Peixeteria Ca N’Angela, Restaurant Club Nàutic, Blauet, Perruqueria Emma Estilistes, Bici Llevant i Autoescola S’Algar.

Només de signatures recollides estam prop de les 2.000, si encara no heu signat, ho podeu fer, queda un mes i mig per entregar-les. Pel seu palmarès, nacional i internacional, na Mariona mereix ser la primer dona felanitxera en lluir el seu nom en un recint esportiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: