A l’agost comença la pretemporada del Bàsquet Manacor amb portes obertes a totes les caregories

Dia 6 d’agost comença la pretemporada de totes les categories, tant masculines com femenines, del Bàsquet Manacor, amb entrenaments setmanals d’una hora i mitja al pavelló Joan Gomis de Porto Cristo (vegeu quadre amb horaris).

Psicologia esportiva
En Marc Sansó seguirà per segona temporada treballant amb el nostre Club desenvolupant la seva excel·lent tasca com a psicòleg esportiu. Ens alegram molt de seguir sumant professionals com en Marc per tal de millorar la tasca educativa, formativa i esportiva del nostre Club!
Participació al Campus Talent Mini de la Federació
En Francesc Joan Blanquer i en Marc Llodrà van participar al Campus Talent Mini organitzat per la FBIB. Una gran oportunitat pels nostres joves jugadors de seguir aprenent i millorant alhora que, de ben segur, s’emportaren cap a casa un bon grapat de noves amistats i una motxilla plena d’experiències inoblidables!
Aina Pérez s’incorporà a la selecció espanyola U12
N’Aina Pérez es desplaçà a Íscar per participar en la concentració de la selecció espanyola U12. Del 28 de juliol fins a l’1 d’agost va tenir l’oportunitat de viure una experiència inoblidable d’aprenentatge, formació i amistat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: