Acte de precampanya electoral de Cs Balears a Manacor

A Manacor, el divendres 29 de març de 2019.

El cap de llista al Congrés dels Diputats per Ciutadans, Joan Mesquida, al costat de Marc Pérez-Ribas, candidat al Govern, i Beatriz Camiña, candidata al Consell de Mallorca, han mantingut una trobada ciutadà amb afiliats i simpatitzants de l’agrupació de Manacor , dit acte s’emmarca dins dels actes de precampanya que la formació liderada per Albert Rivera té planificats a Balears.

Durant l’acte, Mesquida ha explicat les rebaixes fiscals que pretén dur a terme la formació taronja, en cas de governar. “Ciutadans suprimirà l’impost de successions a tot Espanya per acabar amb la desigualtat i la injustícia que suposa que ciutadans hagin de renunciar a la seva herència depenent de la comunitat autònoma en la qual visquin”, ha manifestat Mesquida.

En aquest sentit, el cap de llista al Congrés per Cs Balears ha assenyalat que “l’impacte econòmic d’aquesta mesura rondaria els 2.000 milions d’euros” i que “la supressió de l’impost de successions posaria fi a situacions surrealistes com haver de decidir on morir “.

Finalment, Mesquida ha explicat que “votar a Ciutadans, un partit liberal, que lluita perquè els ciutadans tinguin els seus diners a la butxaca abans que en el de Pablo Iglesias, és l’única forma d’acabar amb una economia podemizada”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: