Acte de suport amb els encausats del 6F a Palma

Mallorca més de 200 persones s’han concentrat davant el TSJIB per solidaritzar-se amb els encausats del 9N.

Més de 200 persones han acudit aquest dilluns a la convocatòria de l’Obra Cultural Balear, l’Assemblea Sobiranista de Mallorca i el Grup Blanquerna en solidaritat amb Artur Mas, Irene Rigau i Joana Ortega, davant la seu del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears.

Sota el lema ‘El 6F ens jutgen a tots’ i crits d’independència, han mostrat el seu suport als qui han estat jutjats aquest dilluns matí per haver convocat una consulta no vinculant sobre la independència de Catalunya.

Miquel Oliver (president del grup d’electes municipals AVANÇAM) ha estat l’encarregat de llegir el manifest. A l’acte hi han assistit els presidents respectius de les entitats convocants, Jaume Mateu de l’OCB; Cristòfol Soler de l’ASM i Tomeu Martí del Grup Blanquerna. També hi ha hagut representació del partits polítics: els coportaveus de MÉS Bel Busquets i David Abril, així com Margalida Capellà, diputada de MÉS; Lluís Apesteguia, conseller del Consell, Damià Pons, Joan Mir, Bartomeu Rosselló (Cercle Mallorquí de Negocis), Jaume Sastre, Nicolau Dols, també han acudit a l’acte.

Així mateix des de l’OCB, l’ASM i el Grup Blanquerna han recalcat la seva defensa de la democràcia i el dret a decidir dels pobles, així com el seu malestar davant els darrers intents de l’Estat espanyol de condicionar per la via de l’encausament delictiu la situació política catalana.

Podeu veure les imatges de l’esdeveniment picant aquí i el vídeo de la lectura del document a càrrec del manacorí Miquel Oliver tot seguit

Assemblea Sobiranista de Mallorca
Secció local de Manacor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.