Actes a les biblioteques municipals del terme de Sant Llorenç des Cardassar del Dia de la Dona 2020 i concert de Voicello a sa Màniga

El divendres dia 28 de febrer, les Biblioteques Municipals de Sant Llorenç juntament amb el departament de Benestar Social inauguraran un raconet nou dedicat a la Dona amb diferents actes a cada biblioteca.

A la Biblioteca de Sant Llorenç a les 18h, Contacontes per a la igualtat, a càrrec de Marga Paris.

A la Biblioteca de Son Carrió a les 19.30h Xerrada: De què xerram quan xerram de coeducar?

A la Biblioteca de sa Coma hi haurà una activitat dedicada a públic adult, Històries amb veu de Dona a càrrec de Margalida Amengual i amb música de Danielle Fregapane, serà a les 20:00 h.

Dia 7 de març, a les 20h, a l’Espai 36 Dones a escena, teatre de barra, Romeu i Julieta, Urgències, Abril-Abril.

Dia 11 de març, a les 18h, a la Biblioteca de Sant Llorenç. Contacontes: Artur i Clementina, a càrrec de Margalida Amengual.

Dia 13 de març, a les 20h, Voicello Crossover Opera Pop, Carme Garí, veu soprano; Gabriel Fiol, violoncel; Miquel Marqués, bateria. A les 20h. A l’auditori sa Màniga. Gratuït.
Aquesta serà la darrera actuació de Carme Garí i Gabriel Fiol, amb l’espectacle Crossover Opera Pop, amb el que han aconseguit nombrosos èxits a Mallorca, i altres punts de la península i que fins i tot els va dur a actuar a Hong Kong i als Estats Units. A més de l’acomiadament de l’espectacle Crossover, presentaran un petit tast de les cançons del nou espectacle que estan preparant per aquesta temporada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: