Activitats dels dies 18 i 19 de desembre a l’Auditòrium de Sa Màniga

Conferència «La literatura com a eina de conscienciació social»

A càrrec de Sebastià Portell

Divendres, 18 desembre, 20 h
Conferència «La literatura com a eina de conscienciació social»
A càrrec de Sebastià Portell
Lloc: Auditori sa Màniga de Cala Millor
GratuïtL’art, i més concretament la literatura, a partir del poder de la paraula, és una eina d’imaginació i de representació social. És per això que la literatura i els mons que proposa, visibilitza, denuncia o matisa, i pot ser una primera passa vers el camí del canvi social. Una primera passa, creativa, que també ha d’anar acompanyada de la teoria i de l’acció.

Aquesta conferència dibuixarà un recorregut, a través de les paraules d’autors de casa nostra, per aquelles creacions que han lluitat per un món més igualitari i més divers. Un món, al cap i a la fi, millor.
CURS DE CULTURA CONTEMPORÀNIA

Més informació
CONCERT  

Grup de l’Orquestra Simfònica de Balears Ciutat de

Palma

Dissabte, 19 desembre, 19.30 h
CONCERT  
Grup de l’Orquestra Simfònica de Balears Ciutat de Palma
GratuïtUna formació de l’Orquestra Simfònica de Balears, integrada per nou músics, interpretarà a Cala Millor el següent programa:

NONET OP. 77a
GEORGE ONSLOW

NONET NÚM.2, H.374
BOHUSLAV MARTINU

PAVANE OP.50
GABRIEL FAURÉ

Estela Córcoles, flauta; Carlos Fortea, oboè; Silvia Insa, clarinet; José Fortea, trompa; José Vicente, fagot; Marc Nogués, violí; Jorge Pérez, viola; Mirian Jiménez, violoncel; Mar Rodríguez, contrabaix

Les entrades són gratuïtes. Es poden reservar per telèfon i també a taquilla (només el mateix dia)

Més informació
MOSTRA D’ART CONTEMPORANI
MOSTRA D’ART CONTEMPORANI

Fins dia 19 de desembre de 2020

Comissari: Antoni Sansó

Allò que anomenam art contemporani designa una realitat tan complexa i heterogènia que dificulta un ancoratge precís de significat. Per això, les mirades i reflexions que avui podem realitzar són moltes i diverses.
Una obra d’art és un objecte que incorpora un significat, que pretén estimular el nostre pensament i la nostra imaginació, i aquesta és la intenció d’aquesta Mostra d’Art Contemporani, que presenta peces d’autors tan significatius com Tàpies, Barceló, Saura o Plensa.
Si sou un grup i voleu una visita guiada gratuïta a l’exposició posau-vos en contacte al tel. 971 587373 i intentarem acordar una data

Més informació

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: