Actuació solidària del duet Voicello a l’Hospital de Can Misses d’Eivissa i proper concert a l’Espai 36

L’Any 2006 la Unitat de Seguretat del Pacient del Hospital Can Misses d’Eivissa va posar en marxa el programa Plantagrama, una iniciativa de humanització en l’àmbit sanitari a través de la música. El projecte està dirigit a pacients ingressats i familiars, ja que diversos estudis demostren l’impacte positiu que pot arribar a tenir la música, no només en la reducció de la sensació de dolor, sinó en la disminució de l’ansietat i la tensió muscular o la millora de l’estat d’ànim, que es poden veure afectats de manera negativa per l’hospitalització.

El duet Voicello format per Gabriel Fiol i Carme Gari, dins aquesta iniciativa Plantagrama que du música a l’Hospital feren una actuació solidària el passat dijous dia 26 d’abril . Van actuar mitja hora al Hospital de dia de Hemodiàlisi i mitja hora al Hospital de dia d’Oncologia. Els pacients i sobretot els treballadors (les infermeres, auxiliars, que ho van organitzar, etc) van estar molt contents amb l’actuació del duet, que mostraren la seva satisfacció i es sentiren molt a gust i molt contents de poder fer aquest acte social i d’humanització.

A més d’actuar a Eivissa el divendres dia 27 també actuaren a Formentera, varen fer un concert de música clàssica a petició de Manolo Oya de La Casa del Poble de La Mola, on hi va assistir molta gent jove de Formentera, Mallorca i alguns viatgers que reberen al duet amb una gran ovació. Per na Carme i en Gabriel, va ser molt agradable recordar els seus orígens clàssics i recuperar el repertori que feien als primers concerts de Voicello així com alguna obra nova.

La propera actuació de Voicello es durà a terme a l’Espai 36 de Sant Llorenç des Cardassar a les 20:00h on presenten l’innovador estil Crossover Opera Pop, en el seu primer àlbum. El concert submergirà als espectadors en un món de sensacions. Veu i violoncel en un amalgama d’òpera i música popular.

El preu de l’entrada és de 5€, que podeu adquirir a la taquilla de l’Espai 36 de dimarts a divendres de 10 a 14h, divendres també de 18 a 21h i el mateix dia de l’espectacle una hora i mitja abans.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: