Actuacions de la Policia Local de Manacor

La Policia Local de Manacor ha denunciat un establiment del centre de Manacor per no complir les mesures de seguretat contra la Covid19 amb els seus clients. Concretament, ni els treballadors de l’establiment ni els clients no duien posada la mascareta sanitària obligatòria, tampoc no s’exhibien els cartells informatius obligatoris, ni mantenien la distància de seguretat preceptiva, així com l’incompliment de l’horari de tancament i de les mesures higièniques dins l’establiment.
Igualment, la Policia Local també ha denunciat 12 persones per no fer ús de les mascaretes de seguretat a la ciutat de Manacor.

Quatre persones han estat denunciades per fer botellot a diferents carrers de la ciutat de Manacor. A més, tots els denunciats també han estat sancionats per no dur la mascareta de seguretat.

La Policia Local de Manacor ha interceptat i denunciat aquest cap de setmana 8 conductors que circulaven amb els seus vehicles sota els efectes de l’alcohol. Alguns d’aquests conductors passaran a disposició judicial i als demés els seran retirats sis punts del permís de conduir. Així mateix, un
conductor ha estat denunciat per conduir un cotxe sota la influència de drogues tòxiques i properament se li retirarà el carnet de conduir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: