Adrià Cardoso, del Judo Renshinkan, medalla de bronze a la fase final del campionat d’Espanya escolar

Aquesta és la primera competició oficial després de la famosa aturada del 14 de març a causa de la pandèmia.

El passat cap de setmana Madrid va acollir la fase final nacional dels campionats infantils i cadets, a la qual a prop de mil esportistes i entrenadors hi varen prendre part. Totes els participants de les diferents autonomies estaven amb ganes de donar el millor de sí a aquesta clausura escolar 2021.

El Renshinkan hi va presentar a dos esportistes, Soy Tony Frans Theunisse, a la categoria de cadet (15 a 17 anys) i Adrià Cardoso Bauzà, a la categoria infantil (13 i 14 amys), ambdós varen prendre part de l’estol de judoques balears compost per 28 competidors.

En Soy va portar bé el seu combat, però va ser sorprès a les acaballes del combat i no va tenir opció de repesca.

N’Adrià va començar bé el seu camí cap a la medalla, guanyà el primer combat amb ippon, el segon el va perdre i va entrar a la repesca pel bronze, a la qual va guanyar el primer i el segon combats amb ippon. Després va disputar el combat pel tercer lloc a on va marcar un wazaari a l’inici del combat i als dos minuts i vint-i-cinc segons de combat va tornar a marcar, aquesta vegada un ippon se seoi nague. Felicitar també a na Inès Iglesias i el seu profesor José Sánchez, del Castell Menorca, també per la seva medalla de bronze.

Les Illes Balears, amb dos tercers llocs, va aconseguir tambñe dues cinquenes places de la mà de n’Aram Canovas (Taikukann) i Luna Ferrer (Judo Can Pastilla).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: