Agenda cultural de l’Obra Cultural Balear

BON DIA (Els Pets) – Swingcat i Mary Paxanga [VIDEOCLIP OFICIAL]

?

Enllaç al vídeo
PREMI SAMBORI
L’Obra Cultural Balear convoca el 2n Premi Sambori OCB, el premi escolar de narrativa té per objectiu promoure l’ús literari del català a les escoles i instituts de les Illes Balears. La convocatòria inclou tots els centres públics, concertats i privats.
Podeu trobar les bases clicant aquí.
DESCOMPTE SOCIS OCB

Gràcies a l’acord entre l’Obra Cultural Balear i l’Auditòrium de Palma, els socis compten amb un 10 % de descompte amb el codi ocb1962

Presentació nova plataforma

Presentació de la Plataforma per la Llibertat, la qual defensa tres eixos: Amnistia, Drets i Autodeterminació. Després comptarem amb la conferència de Benet Salellas, exdiputat del Parlament de Catalunya per la CUP i advocat de Jordi Cuixart.

Dijous 30 de gener, a les 19.00 hores, a Can Alcover – Espai de Cultura (carrer de Sant Alonso, 24, Palma).

Presentació de llibre

Presentació ‘PENS, DIC, FAIG…’, de Rafel Borràs i Ensenyat, amb les intervencions de Margalida Ramis i l’autor.Divendres 31 de gener, a les 19.00 hores, a Can Alcover – Espai de Cultura (carrer Sant Alonso, 24, Palma).

Organitza: Associació Ona Mediterrània

Campos

La delegació de Campos organitza la presentació del llibre Goteres de Llum, de Lluís Maicas, a càrrec d’Antònia Sitjar, membre de la junta directiva de la delegació. També comptarem amb l’aportació musical de Victòria Salvà i Joan Adrover Vila. Joan Pomar Mir, poeta del mateix poble, obrirà l’acte.

Divendres 31 de gener, a les 20.00 hores, al local de l’OCB de Campos (C/ Bisbe Tallades, 6).

Petra

El trio conformat per Victorí, Guillem i Joan Planells fan un recital de cançons.

Divendres 31 de gener, a les 20.00 hores, a Can Real (Petra).

Llucmajor 

En motiu de l’Any Salvà, i coincidint amb el seu 150è aniversari del naixement de Maria Antònia Salvà, la delegació de Llucmajor fa una exposició que s’inaugura el 26 de novembre i dura fins el 31 de gener. Els dies 23 i 28 de gener, a les 19.00 hores, al Claustre de Sant Bonaventura hi haurà visita guiada a l’exposició “????? ????̀??? ?????̀ ????-????”.

Inscripció gratuïta al mateix Claustre de Sant Bonaventura (Carrer Fra Joan Garau, 2).

Eivissa

“Però sobretot vull creure que la nostra poesia, la nostra llengua i el nostre país aconseguiran la plenitud que desitgen i mereixen”. Així introdueix Isidor Marí el seu nou llibre Poesia, llengua, país, una mirada des d’Eivissa. Isidor Marí presentarà el llibre a Eivissa en companyia del professor Damià Pons.

Dilluns 3 de febrer, a les 19.00 hores, a l’Institut d’Estudis Evissencs (Via Púnica, 29).

Campos

L’OCB de Campos acull la presentació del llibre La cuina del tradicionari, de Tomeu Arbona i Miquel Calent. Presentaran l’acte juntament amb Joana M. Serra.

Divendres 7 de febrer, a les 20.00 hores, al local de l’OCB de Campos (C/ Bisbe Tallades, 6).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: