Agenda cultural de l’OCB per aquesta setmana

 

OFERTA PER A SOCIS DE L’OCB
Divendres 15 de febrerEls socis de l’Obra Cultural Balear tenen descompte, tant si compren les entrades a taquilla com si ho fan per internet. Vàlid fins dia 10 de febrer a les 23.59 hores.Codi: ocb20

Preu de l’entrada amb descompte: 20€

CALVIÀ

Dissabte, 26 de gener, a partir de les 8 del matí. Matances populars

Com és tradició tornam a fer les matances populars. Enguany seran dia 26 de gener a partir de les 8 del matí. Tant si voleu venir a donar una mà com si voleu venir a fer una volta, hi estau tots convidats.

MANACOR – Els Dilluns a l’Obra

Dilluns, 28 de gener, a les 20.00 h, Conferència ‘Altres Universos: les llengües artificials’ a càrrec de Nicolau Dols Salas, professor titular de la UIB. La conferència està emmarcada dins els Dilluns de l’Obra, i tendrà lloc, com ja és habitual, al bar Xarop (plaça de Ramon Llull, 18).

LLUCMAJOR

Divendres, 1 de febrer, a les 20 hores, al claustre de Sant Bonaventura. Celebració dels 40 anys de l’OCB de Llucmajor, amb l’actuació de Corsaris de la Mar Ampla, ‘Una passejada pel camí florit’. Hi haurà parlaments, festa i refrigeri.

ALARÓ

Dimecres, 13 de febrer, a les 19 hores al casal de Son Tugores, Assemblea de creació de la nova delegació de l’OCB a Alaró. Oberta a totes les persones interessades.

Divendres, 25 de gener, a les 19 hores, a Can Alcover (carrer de Sant Alonso, 24), Jubilats per Mallorca hi organitza el debat ‘Aeroport i saturació turística; decreixement i benestar social’.

L’aeroport i la saturació turística: eines per donar la volta a la situació actual i dirigir-nos cap a un altre costat de Ramon Ferré. Decreixement i benestar social a càrrec de Margalida Ramis.

Serà el primer d’una sèrie de debats que, amb el títol conjunt de ‘És Mallorca una colònia?’. Organitza: Jubilats per Mallorca.

Dimarts, 29 de gener, a les 20 hores, a Palma, a Can Alcover (carrer de Sant Alonso, 24, Palma) Presentació del llibre ‘Poesia Completa de Josep Maria Llompart’ a càrrec de Francesca Tur, Consellera de Cultura del Govern; Cèlia Riba, coordinadora de l’edició i Joan Mas, prologuista de l’obra.

Edita: El Gall Editor

OCB.CAT
outline-color-twitter-48.png
outline-color-facebook-48.png

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.