Agenda cultural de l’OCB per aquesta setmana

 

OFERTA PER A SOCIS DE L’OCB
Dissabte, 16 de febrer, concert d’Els Pets al Teatre LlosetaOferta per als socis de l’OCB. Hi ha 50 entrades amb descompte. En lloc de 19,50€ (incloses despeses de gestió), els socis de l’OCB podran comprar-la per 15€.

Abans d’efectuar la compra, heu de seleccionar la casella on posa ‘promocions disponibles’ i escollir el que diu ‘Promoció Obra Cultural Balear’.

CODI DE PROMOCIÓ: ELSPETSOBRACULTURALBALEAR

Enllaç de compra: https://entradas.codetickets.com/entradas/els-pets/5132/rgbmusic/online

OFERTA PER A SOCIS DE L’OCB
Divendres 15 de febrerEls socis de l’Obra Cultural Balear tenen descompte, tant si compren les entrades a taquilla com si ho fan per internet. Vàlid fins dia 10 de febrer a les 23.59 hores.

Codi: ocb20

Preu de l’entrada amb descompte: 20€

PALMA

Dijous, 14 de febrer, a les 20.30 hores a la basílica de Sant Francesc de Palma es farà el funeral en memòria de la sòcia fundadora de l’OCB Aina Moll.

POLLENÇA

Dijous, 14 de febrer, a les 20.00 hores a Can Llobera, presentació del llibre de Dora Muñoz, ‘Caliu sota les cendres’, amb la participació de Manel Santana, historiador i Director General de Participació i Memòria Democràtica.

SINEU

Divendres, 15 de febrer, a les 20.00 hores, a la Sala d’Actes de l’Ajuntament, es durà a terme un acte poètic a càrrec de Bartomeu Crespí, que recitarà poemes de l’escriptor i poeta Josep M. Llompart.

Bartomeu Crespí és un jove nascut a Pòrtol l’any 1994, llicenciat en Filosofia.

Rafel Crespí en farà la presentació, titulada ‘El meu Josep Maria Llompart’. Introduirà l’acte Victòria Riutort, membre de l’OCB de Sineu.

CALVIÀ

Diumenge, 17 de febrer

Excursió des d’Esporles fins a Valldemossa. Sortida amb autocar a les 9.00 hores davant l’ajuntament de Calvià i a les 9.15 des del Centre Municipal de Serveis de Palmanova. Inscripcions a ocb.calvia@gmail.com o al telèfon 971 67 00 31. Com és costum el dinar serà de pa amb taleca. Es preveu la tornada devers les 18 hores.

MANACOR

Dilluns, 18 de febrer a les 20.00, al bar Xarop (plaça de Ramon Llull, 18)

Els Dilluns de l’Obra. Conferència ‘El llibre dels vuit senyals: una reflexió al segle XV sobre els orígens de la Generalitat de Catalunya’ a càrrec de Pere Ripoll Sastre, professor d’Història de Dret a la UPF.

BINISSALEM

Dijous, 21 de febrer, Mireia Pol Pons farà la conferència ‘La ‘e’ binissalemera: origen i ús’. Serà a les 20.00 hores a la Biblioteca Municipal.

Dissabte 16 de febrer, de 10 a 14 hores, a Can Alcover, es farà una sessió de donació de sang, organitzada conjuntament per la Fundació Banc de Sang i l’OCB.
‘ESTIU 1993’ – Cinemacat

Frida, una nina de sis anys, s’enfronta al primer estiu de la seva vida amb una família adoptiva després de la mort de la seva mare.

Lluny del seu entorn conegut, en ple camp, la nina haurà d’adaptar-se a la seva nova vida, cosa que no li serà gens fàcil. Durant l’estiu del 93, Frida aprèn a acceptar la seva pena, i els seus pares adoptius aprenen a estimar-la com a la seva pròpia filla.

Cada dijous, a Cineciutat, hi haurà una projecció en versió original en català o subtitulades al català, a iniciativa de l’Obra Cultural Balear, organitzat conjuntament per l’OCB, Cineciutat i la Direcció General de Política Lingüística de la Conselleria de Cultura.

L’entrada per al públic en general és de 6 € per a cada sessió. No obstant això, els socis de l’OCB gaudeixen d’unpreu reduït de 3 €.

outline-color-twitter-48.png
outline-color-facebook-48.png

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.