Agenda Cultural de l’OCB per aquesta setmana

 

IMPORTANT

El proper dia 28 de març, a les 19 hores en primera convocatòria i a les 19.30 hores en segona convocatòria, tendrà lloc l’Assemblea General de Socis de l’OCB, a Can Alcover (carrer Sant Alonso, 24, Palma).

Amb el següent ordre del dia: 1. Lectura i aprovació de l’acta anterior; 2. Memòria d’activitats del 2018; 3. Estat de comptes del 2018; 4. Línies generals d’actuació i pla d’activitats del 2019; 5. Pressupost del 2019; 6. Torn obert de paraules.

CALVIÀ

1. El proper dissabte, a primera hora, se segarà herba deixant les plantes més vistoses i a continuació, com ja férem l’any passat, es faran empelts d’olivera damunt ullastre entre les 10.00 i les 12.00 hores.

2. El diumenge 10 de març tornam a anar d’excursió. Partirem de Deià i arribarem al Port de Sóller. Com és costum dinarem de pa amb taleca. Tornarem a Calvià devers les 18.00 hores. Inscripcions a ocb.calvia@gmail.com o al telèfon 971 67 00 31. La resta d’informació la trobareu al cartell adjunt.

MANACOR

Dilluns 11, a les 20.00 hores, a la Institució Pública Antoni M. Alcover, presentació del poemari premi poesia Xavier Casp 2018: “El perfum del llorer”.

A càrrec de Maria Victòria Secall, autora, i Aina Ferrer, poeta.

INCA

L’OCB d’Inca vos convida el dissabte 16 de març, a les 20.30 h, a l’obra de teatre musical DELIRIS de l’Atelier des Arts.

“Tres personatges, sense cap tipus de vinculació prèvia, circumstancialment es veuen obligats a compartir un concret i limitat espai en el qual van sorgint, en forma d’íntims monòlegs imbricats, els records, les dèries i els anhels de cada un”.

LLUCMAJOR

Dijous 14 de març, a les 20 h, al Claustre de Sant Bonaventura de Llucmajor.

Presentació de TOT ÉS BO, de Jordi Cloquell. Amb la participació de Jordi Cloquell, Francesc Aguiló, prologuista del llibre i autor de les fotografies, i Guillem Rosselló, editor. Participació musical de Tomeu Puigserver i combat de gloses entre Miquel A. Adrover i Miquel Servera.

PETRA

El quartet format pel periodista i exdiputat de la CUP David Fernández, el poeta David Caño, els músics Borja Penalba i Mireia Vives va néixer com un homenatge a l’obra i la figura d’Ovidi Montllor. Ara ens presenten l’espectacle “Cuidem-nos”, un concert on es mesclen la música, la poesia, la crítica i l’humor. Divendres 15 de març, a les 20 h al Teatre de Petra. Entrada-donatiu: 10 euros (5 euros per als socis OCB).

MURO

El quartet format pel periodista i exdiputat de la CUP David Fernández, el poeta David Caño, els músics Borja Penalba i Mireia Vives va néixer com un homenatge a l’obra i la figura d’Ovidi Montllor. Ara ens presenten l’espectacle “Cuidem-nos”, un concert on es mesclen la música, la poesia, la crítica i l’humor. Dissabte 16 de març a les 21 h al Teatre Municipal de Muro. Entrada-donatiu: 10 euros (5 euros per als socis OCB).

Presentació del llibre ‘En entredit’ de Lluís Massanet

Tenc el gust de convidar-vos a la presentació del meu darrer llibre de versos, “En entredit”, editat per Llibres del Segle. L’acte tendrà lloc a Can Alcover, de Palma, dissabte que ve, 9 de març, a les 19 h, i serà presentat per Begoña Méndez (autora del pròleg magnífic), i Nadal Suau. Introduirà l’acte Roger Costa-Pau, editor de Llibres del Segle.

Tertúlia científica i literària sobre ‘Històries naturals’

La llibreria Quart Creixent té el plaer de convidar-vos el dijous 14 de març a les 19.30 h, a la tertúlia científica i literària sobre el llibre ‘Històries naturals’, de Martí Domínguez, il·lustrat per Perico Pastor, de l’editorial Pòrtic.

Hi intervendran: Biel Mesquida, escriptor; Samuel Pinya, biòleg i professor d’Ecologia de la UIB, i l’autor del llibre.

‘3 DANSES MALLORQUINES’ per a piano i cordes, de Baltasar Samper

El dissabte 30 de març, a les 19 hores, ‘3 danses mallorquines’. L’acte serà presentat per Amadeu Corbera i hi intervendran l’Ensemble Tramuntana i Francesc Blanco al piano.

Taquilla inversa.

Cada dijous, una pel·lícula en català o subtitulada al català a CineCiutat!

Entrada per 3 euros per als socis de l’Obra Cultural Balear.

Concert: Maria del Mar Bonet i José Maria Vitier

Maria del Mar Bonet i José Maria Vitier uneixen la veu i el piano acompanyant-se l’un a l’altre a l’escenari entre música i cançons de Cuba i de Mallorca.

Fruit de la mútua admiració per l’obra de cadascun, i amb la complicitat dels qui tenen l’epicentre del seu art al cor d’una illa. El recital combina les composicions de Vitier, un dels més grans pianistes de l’escena llatinoamericana contemporània, amb la música i la cançó de Maria del Mar Bonet, una de les més grans veus de la Mediterrània i de Mallorca.

Serà a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor el 15 de març a les 20 h.

Projecció de ‘GAZA’ i col·loqui

Divendres 5 d’abril, a les 18.30 h, projecció del documental ‘GAZA’ i col·loqui amb Carles Bover a Can Alcover.

Activitat gratuïta organitzada per Joves de Mallorca per la llengua.

OCB.CAT
outline-color-twitter-48.png
outline-color-facebook-48.png

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: