Agenda de l’Obra Cultural Balear per aquesta setmana

La gala de lliurament tendrà lloc el dimecres 28 de novembre al Teatre Xesc Forteza de Palma.

La festa de la música illenca atorgarà 4 premis de la crítica al millor disc i artista revelació, premi d’Honor i trajectòria.

El palmarès es completarà amb 11 premis de la votació popular en les categories de pop-rock, músiques urbanes, cançó, folk, jazz i clàssica.

La primera volta de votació popular romandrà oberta fins el 18 d’octubre a la web: www.premismusicabalear.cat

La iniciativa està impulsada per la revista Enderrock amb la col·laboració de l’Obra Cultural Balear i el suport del Govern de les Illes Balears i l’Ajuntament de Palma.

‘MILOQUES I RABASSES’ 

Presentació del llibre de poesia de Clara Fiol Dols, ‘Miloques i rabasses’.

Serà el divendres 28 de setembre a les 19.30, a Can Alcover, amb la presentació a càrrec de Nicolau Dols i l’autora.

FIRA B! 

Divendres 28 de setembre a les 22.30 hores, a Can Alcover, l’actriu Asun Planas presenta el seu monòleg ‘La sorpresa del roscón’. Podeu consultar la programació a www.firab.org.

‘1-O AMB PERSPECTIVA: SOBIRANIES A DEBAT’ 

Dilluns primer d’octubre, a les 18.00 hores a Can Alcover, es farà una taula rodona en la qual es posarà a debat el primer d’octubre un any després, així com les diferents concepcions entorn de la sobirania.
La taula rodona es trobarà conformada per: Laura Camargo, de Podem; Tomeu Martí, del Grup Blanquerna; Miquel Gallardo, MÉS per Mallorca; i Dani Cuit, d’Endavant

‘LLUCMAJOR VIST DE PINTE EN AMPLE’ 

Aquest serà el títol del pregó de la Fira d’enguany. La revista ‘Llucmajor de pinta en ample’, editada per l’OCB de Llucmajor, compleix 37 anys. Per a celebrar-ho, Coloma Julià i Catalina Font faran el pregó de la Fira el divendres, 28 de setembre, a les 21.00 hores, al claustre de Sant Bonaventura

TORNEN ELS ‘DILLUNS DE L’OBRA’, MANACOR 

Inauguram la temporada 2018-2019 dels Dilluns de l’Obra amb energies renovades i ganes de fer feina. Dia primer d’octubre, a les 20.00 hores i al bar Xarop, comptarem amb Joan Rallo, enginyer tècnic agrícola, que ens oferirà la conferència ‘El sexe de les figueres’.

FESTA DE LES LLANTERNES, INCA 

Divendres, 5 d’octubre, a la plaça de Santa Maria la Major, es farà un taller de llanternes a les 18.00 hores i un cercavila a les 19.00 hores.
Per la tardor era costum en alguns pobles celebrar la festa de les llanternes. Cada poble tenia el seu dia però bàsicament consistia en un cercavila protagonitzat pels infants que trien les seves llanternes fetes a partir de melons, síndries o carabasses. Per tal d’elaborar la vostra llanterna tan sols heu de buidar el meló o la carabassa, fer- ne un dibuix gratant la pell, posar-hi una espelma a l’interior i posar-hi una ansa. Mirau si n’és de senzill!

POEMARI ‘EL DIA QUE VA NÉIXER ORLANDO’, POLLENÇA 

Divendres 5 d’octubre, a les 20.00 hores, tendrà lloc la presentació del poemari ‘El dia que va néixer Orlando’, de Maria Victòria Secall, il·lustrat per Horacio Sapere, a Can Llobera (Plaça Vella, Pollença).

Presenten: Miquel Amengual, historiador i president de l’OCB de Pollença; Andreu C. López Seguí, editor; Àngels Cardona, escriptora i autora del pòrtic i l’autora.

OCB.CAT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.