Agenda setmanal de l’Obra Cultural Balear

Acte de la Federació Llull
Aquest dijous, 30 d’abril, la Federació Lllull, formada per Òmnium Cultural, Acció Cultural del País Valencià i l’Obra Cultural Balear, farà un acte públic, per fer balanç de l’impacte de l’estat d’alarma i de la crisi provocada per la pandèmia de covid-19 i per fer propostes de futur.

L’acte serà en directe i s’emetrà a través del canal de YouTube d’Òmnium, a partir de les 20.15 hores, sota el títol de ‘Converses des del confinament: Estat d’alarma, covid19 i Països Catalans: reptes i oportunitats’.

Anar al compte d’Òmnium
– VERS ENDINS –

El grup Vers Endins, nascut el 2015, el qual va participar el 2018 a la Nit de la Cultura amb la cançó “Entenem-nos per amor”, creada a partir de versos d’Amic e amat de Ramon Lllull, i el 2019 va treure el seu nou disc: ‘Despulla’t, eixampla’t i somriu!’

Ara han tret aquest vídeo amb motiu del confinament, on hi reivindiquen altres grups mallorquins.

PROPOSTES PEL CONFINAMENT
Fundació Mallorca Literària
La Fundació ha organitzat els següents directes, els quals es podran seguir a través de les seves xarxes socials:
  • 29 d’abril a les 19.00 hores: Xerrant de tot, amb Caterina Valriu
  • 30 d’abril, a les 18.00 hores: Relats de confinament, col·lecció “Intercanvi”
  • 1 de maig, a les 18.00 hores: Cuina de confinament, amb Miquel Calent
  • 2 de maig, a les 12.30 hores: Vermut poètic, amb Mireia Calafell i Pol Guasch.
Jane’s Walk Palma
La 5a edició de Jane’s Walk ens duu 9 rutes virtuals a Palma per connectar, reflexionar i conèixer millor la ciutat que habitam. A partir de divendres 1 de maig, fent clic aquí o a la imatge amb el cartell.
Fundació Baleària
La Fundació Baleària ha organitzat el festival de música Baleàrics 2.0, el qual s’emetrà en línia el proper dissabte 2 de maig, a les 18.00 hores, a través del canal de YouTubei la pàgina de Facebook de Baleària.
Fundació Miró Mallorca
Un grup d’alumnes de l’escola Sant Josep Obrer han fet possible que es pugui visitar virtualment la Fundació Miró. Podeu accedir-hi fent clic aquí.
Teatre de contenció IB

L’Associació de Dramaturgues i Dramaturgs de les Illes Balears (ADIB) ha proposat als seus associats escriure monòlegs de 3 minuts de durada.Els textos els interpreten diferents actors, d’acord amb l’Associació d’Actors i Actrius Professionals de Balears (AAAPIB). El resultat el podeu visualitzar fent clic aquí.

Cinemalliure
Aquesta setmana, CinemaLliure, l’associació de cinema independent, ens recomana les següents pel·lícules:
  • Tots volem el millor per ella -> Després de patir un terrible accident de trànsit, la Geni és incapaç de reprendre la seva vida. El desconcert dona pas a un comportament erràtic. Fes clic aquí.
  • 10.000 KM -> L’Alex i el Sergio acaricien la idea de tenir un fill quan a ella li ofereixen una residència artística d’un any a LA. Podrà l’amor sobreviure a 10.000 km de distància?. Fes clic aquí.
Biblioteques de Mallorca
Carme Riera, autora de la novel·la Dins el darrer blau, farà una tertúlia virtual sobre el mateix llibre. El podeu trobar fent clic aquí.
Dijous 30 d’abril, a les 19.00 hores, pendent de confirmar a través de quina plataforma s’emetrà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: