Agenda setmanal de l’Obra Cultural Balear

Agraïm l’esforç, la generositat i els bons moments que ens han fet passar durant els dies de #confinament la gran família de la #cultura i les arts. No ho oblidarem. Els ho agraïm a totes i cadascuna de les persones que han donat el millor d’elles per garantir que ni en estat d’alarma la cultura no s’atura.? Podeu publicar, comentar i etiquetar, a les xarxes socials, l’artista o grup que més hores vos ha regalat, amb l’etiqueta #GràciesArtista
Viu la cultura online
La delegació de la Presidència per a la Cultura, dependent de la conselleria de Cultura, ofereix a partir d’aquest dimarts i fins al 31 de juliol activitats en línia del seu programa ‘Viu la Cultura’, canviat de nom com ‘Viu la Cultura Online’, per a fer arribar els continguts a tota la ciutadania i per a ajudar a pal·liar les conseqüències en el sector cultural de la crisi sanitària i econòmica.Les activitats estaran disponibles a través d’aquesta plana web.

PROPOSTES CULTURALS
Fundació Mallorca Literària
La Fundació ha organitzat actes en directe:
  • 27/05, a les 19h: Xerrant de tot. Conversa sobre rituals de celebració del Corpus
  • 28/05, a les 18h: Relats de confinament: vídeorelat de la col·lecció “Les Vestals”
  • 29/05, a les 18h: La cuina del tradicionari amb Tomeu Arbona
  • 30/05, a les 12.30h: Vermut poètic amb Clara Fontanet i Eduard Sanahuja
  • 30/05, a les 12.30h: Passejades Wow: La muntanya del gall de foc amb guiatge de Joan Carles Palos
Xerrant de tot

A la darrera sessió de #xerrantdetot es parlarà dels rituals festius del Corpus. Una festa antiquísima i, tradicionalment, amb més renom de l’any festiu amb Amadeu Carbó i Cristina Ortiz.

Dimecres 27 de maig, a les 19.00 h, a través del Facebook de Mallorca Literària.

Teatre des del sofà
La Fundació .CAT ha fet un recull d’obres de teatre en català que trobaràs online:
Cinema Lliure Connecta
Cinema Lliure celebra la segona conversa amb Neus Ollé, directora de fotografia. Per inscriure’s es pot fer a través d’aquest formulari o enviant un correu a cinema@cinemalliure.com fins a l’1 de juny.La durada és d’1h 30 min, aproximadament, i es farà a través de Zoom.

Xerrades a la biblioteca

La Biblioteca de Cultura Artesana ha organitzat el cicle “Xerrades a la Biblioteca” La primera serà del geògraf i meteoròleg Joan Barceló ens parlarà sobre “Canvi climàtic, passat, present i futur” un tema de gran actualitat i importància.

Dijous 4 de juny, a les 18.30 hores, a través del Facebook de la Biblioteca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: