Agenda setmanal de l’Obra Cultural Balear

 

AGENDA ESPECIAL
SETMANA PELS DRETS LINGÜÍSTICS
Clam pels drets lingüístics

El ‘Clam pels drets lingüístics’ és una acció que es durà a terme a tots els municipis de Mallorca, principalment el dia 23 de juliol i que consistirà en una acció en què una colla de xeremiers, acompanyats d’alguns socis i amics de l’OCB, interpretaran una tonada en favor dels drets lingüístics i ‘La Balanguera’. Abans es llegirà un breu clam pels drets lingüístics.

Sant Jordi – Dia del llibre

Per mor del confinament, el dia de Sant Jordi no es va poder celebrar i es va posposar a dia 23 de juliol. Enguany l’organització serà diferent i hi haurà parades de llibreries a Plaça Major, Plaça d’Espanya, Plaça Fleming, Carrer Blanquerna i Plaça Patins.

L’OCB ha organitzat una glosada, a les 18.30 hores, amb Maribel Servera i Miquel Àngel Adrover, i a les 20.00 hores un concert en solitari de Joan Xanguito.

Dijous, 23 de juliol, a partir de les 17.30 hores, a la Plaça Major.

Venda de la Rosa dels drets lingüístics

La Rosa dels drets lingüístics és un pin d’una rosa groga que vol ser un símbol de reivindicació dels drets dels catalanoparlants i de solidaritat amb les persones que han patit qualque discriminació. Es vendran a 3 € o 5 € dos pins. Els podeu adquirir a les diverses delegacions de l’OCB, a diferents taules durant el Dia del Llibre a Palma, i a Can Alcover. També podeu consultar la major part dels punts de venda a la imatge que acompanya aquest text.

Vermut de cloenda

Per tancar la setmana, hem organitzat un vermut amb poesia i glosa amb Maribel Servera, Miquel Àngel Adrover i Tomeu Crespí.

Dissabte, 25 de juliol, a les 12.00 hores, a Can Alcover – Espai de Cultura.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: