Agenda setmanal de l’Obra Cultural Balear

DRETS LINGÜÍSTICS

L’Obra Cultural Balear ha convocat per al dimecres 2 d’octubre un acte pels drets lingüístics i en suport a Paula Rotger, en el qual hi intervendran el president de l’entitat, Josep de LuisPaula Rotger i altres persones que han patit discriminacions lingüístiques.

A l’acte hi actuaran les glosadores Maribel Servera, Caterina Canyelles i Alícia Olivares, Marcel Pich i els xeremiers d’Esporles.

Serà dimecres 2 d’octubre, a les 19.00 hores, al Centre Cotoner d’Esporles.

POLLENÇA

La Delegació de Pollença enguany celebra el seu 40è aniversari i, per a celebrar-ho, organtiza un acte que consistirà en una l’exposició d’imatges històriques de l’OCB de Pollença i una posterior taula rodona sobre el paper d’aquesta delegació a càrrec de Pere Salas.

En acabar l’esdeveniment hi haurà música de xeremiers i refrigeri. L’acte tendrà lloc el 4 d’octubre, a les 20.00 hores, a Can Llobera.

INCA

La Firona se celebrarà a Inca amb la col·laboració de l’Obra Cultural Balear.

  • Divendres 18 d’octubre: concert de CabotEls Pets i un punxadiscs.
  • Dissabte 19 d’octubre: trobada i conferència sobre Periodisme i clavagueres a càrrec de Carlos Enrique Bayo. També hi haurà ballada i vermut amb swing a càrrec de Sa Cotxeria.

Anau reservant les dates i atents, perquè les entrades sortiran aviat!

PETRA

La Delegació de Petra organitza un curs d’història de Mallorca a càrrec de Margalida Rosselló, historiadora i professora.

Els dies del curs són: 26 d’octubre, 30 de novembre, 21 de desembre, 25 de gener, 29 de febrer, 28 de març, 25 d’abril i 30 de maig, a les 19.00 hores, a Can Real.

Inscripcions fins el dia 5 d’octubre a les 20.00 hores, al correu:
ocbpetra@gmail.com

ALARÓ

La Delegació d’Alaró organitza un taller de colla de xeremiers.

El taller serà cada dilluns de 19.00 hores a 21.00 hores, de novembre a maig.

Per a més informació podeu contactar al telèfon: 617 622 929

ALARÓ

La Delegació d’Alaró organitza un taller de llengua per als que no coneixen el català.

Per a més informació d’horaris i lloc, contactau amb el correu alaro@ocb.cat o el telèfon 663862392

Les inscripcions són gratuïtes.

MUR 2019

L’organització del MUR 2019 ha fet una crida a la compra d’entrades abans de dijous dia d’octubre, ja que si no arriben a vendre entre 2.500 i 3.000 entrades, es veuran obligats a cancel·lar el festival.

Les entrades les podeu trobar clicant aquí.

CINEMACAT

Arrenca una nova edició de cinema en català a les Illes Balears amb moltes novetats! Per a començar, tenim el plaer d’anunciar-vos que incorporam cinema infantil i la primera pel·lícula per a infants que podrem veure serà ‘Tabaluga i la princesa de gel‘.

Tabaluga coneix la bella princesa del gel Lilli i sorgeix una gran amistat. Per a salvar el món del malvat Home de les Neus, s’embarquen en una de les aventures més impressionants de les seves vides.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: