Agenda setmanal de l’Obra Cultural Balear

NIT DE LA CULTURA 2019RESERVAU-VOS LA DATA

Els socis podeu reservar les entrades enviant un correu a secretaria@ocb.cat indicant el nombre de persones que hi assistireu. Les entrades es podran recollir al Conservatori el mateix dia de la Nit de la Cultura a partir de les 19:30h.
Dissabte, 28 de desembre a les 20 hores, al Conservatori de Música i Dansa de Palma.

Tast de màgia

Joan Màgic fa un recorregut màgic per les diferents especialitats existents en el món de l’il·lusionisme, un Tast de Màgia amb la companyia de n’Enzo Lorenzo que apropa la màgia fins a mig pam del nas. Dirigit a públic infantil familiar.

Cal inscriure’s al telèfon 629 575 941 [AFORAMENT LIMITAT]. El preu és 12 € per adults i 5 € nins. Per als adults que siguin socis de l’OCB el preu és de 10 €. Dissabte 21 i diumenge 22 a les 17.30 hores.

ANDRATX

Mateu Xurí, Maribel Servera, i Pau Riera, tres glossadors de renom, participaran en un combat de picat que organitza la delegació d’Andratx. També hi haurà Felip Munar, que presentarà l’acte.

Dissabte 21 de desembre, a les 19.00 hores, al Teatre de s’Arracó (Carrer General Prim, 34).

PETRA

Miquel Estelrich, ambientòleg especialitzat en tractament i gestió d’aigues residuals i construcció sostenible, farà una conferència sota el títol Com frenar la crisi climàtica?.

Divendres 20 de desembre, a les 20.00 hores, a Can Real.

ALGAIDA

Conferència de Randa i Maria Antònia Salvà a càrrec de Joan Capellà Galmés en motiu del 150è aniversari del naixement de la poetessa.

Dissabte 21 de desembre, a les 20.00 hores, a l’Esglèsia de Randa.

CALVIÀ

La delegació de Calvià participa de la X Pujada al Molí des Castellet per a reivindicar la conservació del monument i obertura de l’accés.

Diumenge 22 de desembre, a les 11.00 hores, a la Plaça Nova.

L’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès ha programat un nou CURS VIRTUAL DE NARRATIVA, el qual començarà el 20 de gener de 2020, i ofereix descomptes per als socis i sòcies de l’Obra Cultural Balear, així com per als amics de Can Alcover.

Un curs de Narrativa anual de 90 hores (8 mesos), i dos cursos virtuals, un de Redacció i estil, i un altre d’Iniciació a la poesia.

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: