Agenda setmanal de l’Obra Cultural Balear

Calendari 2019, dedicat a Baltasar Samper

Ja podeu recollir el vostre calendari 2019. Enguany està dedicat a la figura del músic i compositor  Baltasar Samper . El calendari de l’OCB s’edita  des de fa 52 anys  i enguany inclou una selecció de textos de Samper i una selecció de fotografies relacionades amb aquest  artista nascut a Palma  i que va haver d’exiliar-se l’any 1938.

Podeu recollir els calendaris a Can Alcover o la delegació de l’OCB del vostre poble.

Per a Reis, el millor regal: OCB

Regala un any de soci i et retornam el valor de la quota amb productes OCB

Aquestes festes el millor regal que pots fer és un nou soci de l’OCB. T’ho posam més fàcil que mai. Passa per Can Alcover, fes un nou soci i t’enduràs el seu carnet i un lot de productes culturals equivalent a la quota de soci. I tot això, dins la caixa exclusiva OCB 2018.

Si no pots passar per Can Alcover, fes la comanda a través del telèfon 971 72 32 99 o a través del correu ocb@ocb.cat. Aquestes festes regala Cultura! Regala OCB!

Aquestes festes: vi de Can Alcover

L’OCB ha fet una edició especial de vi blanc dedicat a celebrar els 10 anys de Can Alcover. El vi ha estat elaborat per les bodegues Tianna Negre i té un preu de 10 euros cada botella.

ALARÓ

El proper dijous, 3 gener, a les 19.00 hores al casal de Son Tugores farem una reunió amb totes les persones sòcies de l’Obra Cultural Balear a Alaró, amb la intenció de reactivar la delegació de l’entitat al poble.

A la reunió hi sou convocades totes les persones sòcies de l’OCB, però està oberta a la participació de persones que encara no són sòcies i que estan interessades en participar en una futura OCB-Alaró.

INCA

Presentació del llibre de Melcior Comes, ‘Sobre la terra impura’, a càrrec de Cristòfol Soler, president de l’OCB d’Inca.

L’acte es farà al claustre de Sant Domingo, el dia 3 de gener, a les 20.00 hores.

MARRATXÍ

Dijous 3 de gener: Festa de l’Estendard a la carpa de la Plaça de Can Flor:

A les 17.00 hores, poesia ‘La Colcada’, de Pere Alcàntara Penya, recitada per Marga González.

A les 17.15, hi haurà representació de teatre infantil: ‘El Rei Melcior i els pastorets de Nadal’.

A les 18.00, hi haurà una xocolatada popular

A les 19.30h es durà a terme la presentació del llibre coordinat per Antoni Marimon, ‘Mallorca davant el centralisme. 1715-2015’.

SÓLLER

Dijous, 3 de gener, a les 20.00 hores, a la Biblioteca de Sóller.

Any Nou per la Llibertat, amb poemes per la Llibertat i Glosada, amb Mateu Xurí, Maribel Servera i Macià Ferrer.

PALMA

El Grup Blanquerna i Es Molinar en Moviment organitzen el tradicional homenatge a Aurora Picornell i les roges del Molinar en el 82è aniversari del seu assassinat en mans dels franquistes.

L’acte serà el pròxim divendres 4 de gener a les 19.00 hores al Teatre del Mar del Molinar (Carrer de Llucmajor, 90). Hi intervendran Aurora Jhardi, Tinent de Batle de Palma i Montserrat Venturós, Batlessa de Berga; ‘Vers Endins’ serà l’encarregat de posar música a l’acte.

cleardot.gif

L’OCB convoca el premi literari Sambori 2019

L’Obra Cultural Balear convoca el 1r Premi Sambori OCB, el premi escolar de narrativa té per objectiu promoure l’ús literari del català a les escoles i instituts de les Illes Balears. La convocatòria inclou tots els centres públics, concertats i privats

Els treballs que optin a aquest premi de narrativa escolar en català s’hauran de regir segons les bases que es poden trobar a http://www.ocb.cat. La data límit de lliurament serà el diumenge, 21 d’abril del 2019

Més informació: http://www.ocb.cat/index.php?not=25&ini=0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: