Aina Pérez, del Mini Femení del Bàsquet Manacor, convocada a la selecció espanyola U12

Avui podem anunciar una de les majors alegries que podem tenir com a club de formació. N’Aina Pérez ha sigut convocada per la selecció espanyola U12 femenina!!!

Ungrandíssim premi per n’Aina, la seva família i totes les persones del nostre Club. Enhorabona Aina per aquesta convocatòria que et permetrà viure una experiència inoblidable.

Finalització de la Summer League Zona Rookie
Dissabte passat va acabar una nova edició de la Summer League Zona Rookie a Manacor. Un dels millors esdeveniments esportius de l’àmbit nacional. Agraïm el suport i l’ajuda de l’Ajuntament de Manacor. Moltes gràcies a tots els jugadors i jugadores, així com a les famílies de Balears, Espanya i l’estranger que han participat en esdeveniment esportiu.

Jugadors mini, al Campus Joan Sastre
Molts jugadors del nostre Club no aturen per vacances, ja que molts aprofiten per participar en diferents campus! Aquí tenim els nins que han participat al Campus Joan Sastre!!! Enhorabona per aprofitar l’estiu per seguir gaudint del bàsquet, per seguir aprenent i per seguir fent amistats!

Maria Antònia Vadell, al Campus Talent Infantil de la FBIB
Una gran oportunitat de millora i aprenentatge per a na Maria Antònia, que va gaudir d’uns dies de bàsquet i companyerisme amb jugadores d’altres clubs de la nostra illa.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: