Alumnes de l’IES Puig de sa Font aprenen sobre la diversitat sexual

A través de dues xerrades realitzades per l’Assocació LGTBI Ben Amics i organitzades per la regidoria d’igualtat i LGTBI.

La idea de respecte cap a l’altra i la normalització de la diversitat sexual han estat els temes que aquesta setmana passada els alumnes de 4t d’ESO i FP bàsica de l’IES Puig de sa Font la varen poder tractar a través de dos dies de xerrades informatives de la mà de l’Associació LGTBI Ben Amics i la seva conferenciant, Sheila.
Aquestes jornades, organitzades des de les regidories d’igualtat i LGTBI han transmet als alumnes la importància de la no discriminació per raons de sexe ni gènere i que en la diversitat hi trobem la normalitat. «Podem trobar tantes formes de viure la masculinitat i feminitat com homes i dones hi ha en el món. Respectar i tractar a cada una tal com s’identifica i mai utilitzar això com a motiu de ridiculització, atac o discriminació a l’altra és fonamental en la nostra societat»; explica Dori Moreno, regidora de l’àrea.
Des de l’Ajuntament, es considera l’educació com a eina vehicular per inculcar aquests valors del respecte i de societat igualitària, pel que aquestes xerrades destinades als joves compleixen amb aquest objectiu.
Als dos dies de tallers, les regidores d’igualtat i LGTBI, Dori Moreno, i de Joventut, Maria Arenas també hi han volgut assistir com a professores del centre i dels alumnes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: