Amb l’espectacle «La niñera Mágica», Maria Duran directora de l’acadèmia UDance es va acomiadar de les seves alumnesAmb l’espectacle «La niñera Mágica», Maria Duran directora de l’acadèmia UDance es va acomiadar de les seves alumnes

Des de fa uns quinze anys l’últim dia de les festes de sa Coma el Festival de Dansa a càrrec de les alumnes de Maria Duran, tancava el programa de les Festes de sa Coma i emplaçava els seguidors incondicionals de la dansa fins el pròxim any. Aquest any serà recordat per les alumnes ja que de manera sorprenent, Maria Duran, va anunciar que es retirava i que seria l’últim espectacle de la seva acadèmia UDance.

Les dues primeres desfilades que va organitzar na Maria Duran, varen esser unes desfilades de perruqueria a benefici de les obres de l’Església de Santa Maria de sa Coma, on a més de desfilar les models voluntàries les persones de la Junta Parroquial feim unes rifes. Sempre agrairem l’ajuda de na Maria i la seva germana Aina que s’implicaren amb la desfilada benefica.

A partir de les dues primeres desfilades ja van passar a ser només espectacles de dansa on els alumnes mostraven els seus avanços.

Enguany, després dels èxits assolits a diferents concursos res feia pensar amb la retirada de na Maria. Per aquest motiu l’anunci de la seva retirada va sorprendre al públic. Amb emoció va anunciar que: es retirava per estar amb la seva família i de manera especial amb la seva filla Núria. Que agraïa a tots i totes les persones que havien confiat amb ella i ajudat durant tots aquests anys de manera especial a la seva família i a la seva germana Aina, que era una gran artista i una gran persona que sempre ha estat al seu costat. I va afegir, que la dansa li havia donat uns moments únics i meravellosos que recordaria sempre l’amistat i ajuda de l’alumna primer, i després professora amb ella, Núria, i de totes les persones que havia tingut el plaer de conèixer.

Tot seguit vos oferim fotos del gran espectacle: «La niñera Mágica».

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: