Amengual reclama que eivissencs i menorquins tinguin els mateixos drets i deures que els mallorquins

El candidat a la presidència d’El Pi ha presentat avui l’equip a l’executiva Balear que es presentarà al pròxim Congrés de la formació del 27 de juny.

El candidat a la presidència d’El Pi, Antoni Amengual, ha reclamat avui que eivissencs i menorquins tinguin els mateixos drets i deures que els mallorquins. Amengual ha fet aquestes declaracions durant la presentació de la candidatura a l’executiva Balear que es presentarà al pròxim Congrés que la formació celebrarà el pròxim 27 de juny.

L’advocat i conseller insular, ha deixat clar que “hem de fer possible que tots els ciutadans de Balears siguin iguals i adoptar les mesures necessàries perquè eivissencs i menorquins deixin de patir el greuge de la doble insularitat i els formenterencs la triple.” En aquest sentit, Amengual que “el congrés que celebrarem ha de servir per marcar un nou full de ruta de la formació que ha de defensar la importància de descentralitzar i reclamar a les diferents institucions més pes per aquestes illes.”.

El candidat a presidir la formació illenca ha presentat una candidatura renovada per liderar la formació els pròxims quatre anys i a l’executiva balear tindrà com a vicepresidents a Joan Torres per Eivissa i José Cantallops per Menorca. L’objectiu, ha apuntat Joan Torres, “és que El Pi arreli en aquests dos territoris i ens convertim en una força imprescindible per la nostra terra”. Segons José Cantallops, “som l’única força present a les tres illes, dirigida per gent d’aquí, sense sucursalismes.”

Amengual ha recordat que “hem de buscar solucions d’una vegada per totes per acabar amb l’escassa connectivitat aèria i marítima, per aconseguir uns serveis sanitaris de primer ordre i oferir uns serveis dignes pels universitaris de la resta d’illes.” Finalment, Joan Torres ha afegit que “per aconseguir-ho hem de tenir pes polític a Madrid, on un diputat de Coalición Canaria té més força que 8 diputats mallorquins del PSOE.”

Càrrecs de la candidatura a l’executiva de Balears

President: Antoni Amengual Vicepresident 1r: Joan Torres Vicepresident 2n: José Cantallops Vicepresidenta 3a: Lina Pons Secretari General: Tolo Gili Tresorer: Miquel Porquer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.