Aprovada una iniciativa d’El Pi que reclama al Govern un pla d’actuació en matèria sanitària i sociosanitària davant un possible rebrot de la COVID-19

Lina Pons, portaveu parlamentària d’El Pi: “És vital aprendre de l’experiència viscuda i procurar no cometre els mateixos errors”.

El Parlament de les Illes Balears ha aprovat per unanimitat una Proposició No de Llei del Grup Parlamentari El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS- enregistrada per via d’urgència- que instava el Govern de les Illes Balears a elaborar, en un termini màxim de dos mesos i amb la col·laboració dels agents socials (col·legis professionals, sindicats i associacions) i polítics,​ un pla d’actuació en matèria sanitària i sociosanitària davant un possible rebrot de la COVID-19 a la pròxima tardor. La formació considera que aquesta imprescindible planificació hauria d’incloure tot un seguit de previsions òptimes en relació amb els recursos humans i materials necessaris i el manteniment o la modificació dels protocols existents actualment, entre altres qüestions.

Si bé és cert que encara no disposam de la informació suficient sobre el coronavirus per poder assegurar que es comportarà de forma estacional, experts de diferents països sostenen que és poc probable que la pandèmia de la COVID-19 acabi aquest estiu i, malauradament, pronostiquen que durarà fins a l’any qui ve. A més, la tardor és un període en el qual augmenten les infeccions respiratòries. Segons la portaveu d’El Pi al Parlament de les Illes Balears, Lina Pons, “és vital aprendre de l’experiència viscuda durant aquests mesos passats i procurar​ no cometre els mateixos errors“.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: