Aprovades esmenes d’El Pi en matèria cultural per un valor de 285.000 euros

La formació aconsegueix 250.000 euros per a les escoles municipals de música de Balears i 35.000 euros per al Festival de Pollença.

El Grup Parlamentari El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS ha aconseguit, durant la tramitació parlamentària del Projecte de Llei de Pressuposts Generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l’exercici 2020, l’aprovació de dues importants esmenes parcials en matèria cultural per un valor econòmic total de 285.000 euros.

La diputada d’El Pi al Parlament de les Illes Balears, Lina Pons, ha defensat la necessitat de crear una línia d’ajudes per a les escoles municipals de música de les Balears (250.000 euros). “Aquestes escoles fan una feina imprescindible i és obligació de les institucions fer-les-hi costat. El Pi els demana que escoltin les justes reivindicacions dels professionals i alumnes afectats i que els ajuts arribin, com més aviat millor, a les seves mans”, ha apuntat Pons.

Així mateix, la representant de la formació ha exposat, també, l’esmena 9701 del Grup Parlamentari El Pi relativa a la subvenció del Festival de Pollença (35.000 euros), la qual ha estat posteriorment acceptada per unanimitat. “Al llarg de la seva trajectòria de cinquanta-set anys ininterromputs, ha esdevingut una de les cites ineludibles dels mesos d’estiu, tant per als residents com per aquells que ens visiten i desitgen gaudir de la música en tots els seus caires i expressions. Els gairebé vuit-cents artistes de primer ordre que conformen la història d’aquest esdeveniment, de nacionalitats i estils diversos, han consolidat el seu prestigi internacional”, ha asseverat Pons.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: