Apunta’t ja a la quarta edició de la cursa “Rafa Nadal Sports Centre Urban Race”

Demà dia 26 de desembre el centre esportiu “Rafa Nadal Sports Centre” acollirà la quarta “Urban Race Rafa Nadal by Sothebys” a Manacor, una carrera solidària a benefici de l’Associació Estel de Llevant.

Els participants d’aquesta cursa podran realitzar les seves inscripcions mitjançant la web de Elitechip fins avui dia 25 de desembre. En el moment de la inscripció, s’accepten donacions majors per a l’associació.

INSCRIPCIONS

A més, els primers cinc-cents inscrits comptaran amb una bossa de corredor que inclou una samarreta commemorativa d’aquest esdeveniment.

El recorregut de la carrera transcorrerà pel centre de Manacor i es podrà realitzar en dues modalitats, una de 6 Km i una de 11 Km. Aquesta cursa és per a totes les edats i per això els més menuts també podran participar a la “Urban Race Kids”, amb diferents recorreguts depenents de la seva edat.

Les categories disponibles per inscriure’s són: Absolut (majors i menors de 18 anys), Kids 6-7 anys, Kids 8-10 anys, Kids 11-12 anys i Kids 13-14 anys.

L’horari de l’esdeveniment serà el següent:

– De 8:30 h a 10:00 h recollida de dorsals.
– 09:45 h Sortida Urban Race Kids
– 10:30 h Sortida Urban Race
– 12:00 h Entrega de trofeus
– 13:00 h Clausura

En acabar la cursa hi haurà xocolata calenta i ensaïmada per a tots els participants i l’entrega de premis, a on els tres primers classificats de cada categoria obtendran un obsequi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: