Aquest diumenge a Artà el XXII Trofeu de judo infantil

Llestos tots els preparatius per vintè segona edició del Trofeu d’Artà. Aquest dissabte 1 d’abril al Poliesportiu na Caragol de la Ciutat amfitriona serà l’escenari per a aquesta nova competició reservada al judo en edat escolar (3 a 15 anys) en la qual uns 200 alumnes mostraran les seves habilitats sobre el tatami, representant a 21 escoles de  judo.

De Manacor el Renshinkan, el Col·legi la Puresa, Simó Ballester, Jaume Vidal, Es Canyar, Sa Torre, Moli d’en Xema, Sa Graduada, de s’Illot el Tataiot, de Son Servera el Renshinkan i el Col·legi Jaume Fornaris, de Cala Millor na Penyal, de sa Coma el Punta de n’Amer, de Sant Llorenç el Mestre Guillem Galmés, de Petra el Juniper Serra, de Cala Ratjada el Renshinkan i el col·legi S’Auba, de Capdepera S’Alzinar. De Pollença el Mallorca Nord Judoy els amfitrions Poliesportiu na Caragol i el Col·legi Rosa dels Vents de sa Colònia de Sant Pere.

Aquest dissabte 1 d’abril a les 16’30 es donarà el inici de les dues modalitats que hi ha en joc la d’exhibició de randori i la de competició.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.