La festa del minibàsquet balear arriba un any més amb el III Torneig Hipotels Illes de Bàsquet que tindrà lloc els dies 26 i 27 a la comarca de Llevant (Mallorca).

Son Servera, Capdepera i Sant Llorenç des Cardassar seran les seus de les diferents activitatsÉs un cap de setmana on els i les protagonistes són les nines i els nins minis de tot l’arxipèlag.

El III Torneig Hipotels Illes de Bàsquet el disputaran un centenar de nins i nines procedents de més de 40 clubs de la categoria minibàsquet de Mallorca, Menorca i Pitiüses tant a la categoria masculina com femenina.

Enguany, a diferència de les dues primeres edicions, no haurà un combinat específic de cada una de les Illes sino que es faran 4 equips masculins i 4 femenins amb jugadors de Pitiüses, Menorca i Mallorca.

El torneig masculí es farà a Son Servera i el femení a Capdepera. Els horaris dels partits són aquests:

Dissabte: 11:30, 13:00 i 16:30.

Diumenge: 9:30 i 11:00.

A més dels partits del torneig dels combinats formats per jugadors/es de cada una de les Illes, s’han organitzat també diferents activitats:

TAULA RODONA “SOLIDARITAT I ESPORT”

L’ex jugador internacional de bàsquet, Fernando Romay, Víctor Eguriase Uwagba, Marta Andreu (AEA Solidaria) i Guitín Timoner parlaran sobre de quina manera l’esport s’implica i és una peça important per donar resposta a qualsevol situació que requereix d’una implicació excepcional com es va viure després de la torrentada que afectà a la comarca de Llevant. El moderador serà Antoni Muñoz, president del Col.legi Oficial de Llicenciats en Educació Física i l’Esport de les Illes Balears.

Serà dissabte dia 26 a les 18:30 al Centre Cultural Espai36 a Sant Llorenç des Cardassar (Carrer Major, 36).

És una activitat gratuïta i sense inscripció prèvia. Totes les persones interessades poden anar al Centre Cultural a partir de les 18:00.

TORNEIG 3X3 MINIBÀSQUET

A més del torneig entre els combinats de les Illes, s’ha organitzat un 3×3 de minibàsquet dirigit a tots els nins i totes les nines que tenen fitxa federativa i que no estiguin seleccionats als combinats. Serà dissabte i diumenge dematí a Son Servera tot i que en funció del número d’inscrits es farà també a Capdepera. Aquesta activitat té un cost de 20€ per equip.

Inscripció 3×3

Per formalitzar la inscripció s’ha de fer l’ingrés corresponent a: ES92 2038 3276 8260 0027 9100 (Bankia) i adjuntar el justificant de pagament al següent formulari:

Formulari d’inscripció 3×3

XERRADA “LA RELACIÓ ÀRBITRE – ENTRENADOR – FAMÍLIA A MINIBÀSQUET”

L’ex àrbitre FEB i tècnic arbitral de la Federación Española de Baloncesto, Miguel Ángel Palenzuela, impartirà la xerrada “La relació àrbitre – entrenador – família a minibàsquet”. Un espai de debat sobre la convivència d’aquests tres actors durant aquesta etapa formativa.

Serà diumenge dia 27 al Pavelló de Son Servera de 13:00 a 14:15. És una activitat grauïta dirigida a les famílies, entrenadors i àrbitres.

OFERTA HIPOTELS

Per a totes aquelles persones que estiguin interessades en assistir al III Torneig Hipotels Illes de Bàsquet i volen quedar el cap de setmana a la comarca de Llevant, Hipotels ha preparat una oferta a un dels seus establiments.

S’ha creat un codi promocional per poder passar el cap de setmana a l’Hipotels Hipocampo Playa (4*). Per fer la reserva s’ha d’anar a www.hipotels.com i ficar el codi promocional: FBIB 2019.

Per poder visualitzar els preus especials aplicats, s’ha d’introduir el codi a l’apartat “Código promocional” que el trobareu a la part superior de la consulta de disponibilitat.

Tot i això també es pot fer la reserva per telèfon o mail. Vos podeu dirigir a reservas@hipotels.com i/o al número de telèfon 971 587652 indicant el codi promocional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: