Arriba el III Torneig Hipotels Illes de Bàsquet

La festa del minibàsquet balear arriba un any més amb el III Torneig Hipotels Illes de Bàsquet que tindrà lloc els dies 26 i 27 a la comarca de Llevant (Mallorca).

Son Servera, Capdepera i Sant Llorenç des Cardassar seran les seus de les diferents activitatsÉs un cap de setmana on els i les protagonistes són les nines i els nins minis de tot l’arxipèlag.

El III Torneig Hipotels Illes de Bàsquet el disputaran un centenar de nins i nines procedents de més de 40 clubs de la categoria minibàsquet de Mallorca, Menorca i Pitiüses tant a la categoria masculina com femenina.

Enguany, a diferència de les dues primeres edicions, no haurà un combinat específic de cada una de les Illes sino que es faran 4 equips masculins i 4 femenins amb jugadors de Pitiüses, Menorca i Mallorca.

El torneig masculí es farà a Son Servera i el femení a Capdepera. Els horaris dels partits són aquests:

Dissabte: 11:30, 13:00 i 16:30.

Diumenge: 9:30 i 11:00.

A més dels partits del torneig dels combinats formats per jugadors/es de cada una de les Illes, s’han organitzat també diferents activitats:

TAULA RODONA “SOLIDARITAT I ESPORT”

L’ex jugador internacional de bàsquet, Fernando Romay, Víctor Eguriase Uwagba, Marta Andreu (AEA Solidaria) i Guitín Timoner parlaran sobre de quina manera l’esport s’implica i és una peça important per donar resposta a qualsevol situació que requereix d’una implicació excepcional com es va viure després de la torrentada que afectà a la comarca de Llevant. El moderador serà Antoni Muñoz, president del Col.legi Oficial de Llicenciats en Educació Física i l’Esport de les Illes Balears.

Serà dissabte dia 26 a les 18:30 al Centre Cultural Espai36 a Sant Llorenç des Cardassar (Carrer Major, 36).

És una activitat gratuïta i sense inscripció prèvia. Totes les persones interessades poden anar al Centre Cultural a partir de les 18:00.

TORNEIG 3X3 MINIBÀSQUET

A més del torneig entre els combinats de les Illes, s’ha organitzat un 3×3 de minibàsquet dirigit a tots els nins i totes les nines que tenen fitxa federativa i que no estiguin seleccionats als combinats. Serà dissabte i diumenge dematí a Son Servera tot i que en funció del número d’inscrits es farà també a Capdepera. Aquesta activitat té un cost de 20€ per equip.

Inscripció 3×3

Per formalitzar la inscripció s’ha de fer l’ingrés corresponent a: ES92 2038 3276 8260 0027 9100 (Bankia) i adjuntar el justificant de pagament al següent formulari:

Formulari d’inscripció 3×3

XERRADA “LA RELACIÓ ÀRBITRE – ENTRENADOR – FAMÍLIA A MINIBÀSQUET”

L’ex àrbitre FEB i tècnic arbitral de la Federación Española de Baloncesto, Miguel Ángel Palenzuela, impartirà la xerrada “La relació àrbitre – entrenador – família a minibàsquet”. Un espai de debat sobre la convivència d’aquests tres actors durant aquesta etapa formativa.

Serà diumenge dia 27 al Pavelló de Son Servera de 13:00 a 14:15. És una activitat grauïta dirigida a les famílies, entrenadors i àrbitres.

OFERTA HIPOTELS

Per a totes aquelles persones que estiguin interessades en assistir al III Torneig Hipotels Illes de Bàsquet i volen quedar el cap de setmana a la comarca de Llevant, Hipotels ha preparat una oferta a un dels seus establiments.

S’ha creat un codi promocional per poder passar el cap de setmana a l’Hipotels Hipocampo Playa (4*). Per fer la reserva s’ha d’anar a www.hipotels.com i ficar el codi promocional: FBIB 2019.

Per poder visualitzar els preus especials aplicats, s’ha d’introduir el codi a l’apartat “Código promocional” que el trobareu a la part superior de la consulta de disponibilitat.

Tot i això també es pot fer la reserva per telèfon o mail. Vos podeu dirigir a reservas@hipotels.com i/o al número de telèfon 971 587652 indicant el codi promocional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.