Arriba el setembre i el club Bàsquet Manacor obre les seves portes a tots els nins i nines a partir de quatre anys

Amb l’inici del nou curs escolar, arriba una nova temporada al CLUB BÀSQUET MANACOR.

Des d’aquí convidam a totes les famílies i a tots els nins i nines que vulguin conèixer el nostre esport a venir a La Salle per tal de divertir-se i aprendre fent esport, fent amistats, aprenent valors positius i hàbits saludables.

Dia 18 de setembre començarà l’ESCOLETA DE BÀSQUET per a nins i nines a partir de quatre anys fins a deu anys ( dimarts i dijous de 17.30 a 18:30) i ja esteim en marxa amb tots els equips federats tant masculins com masculins. Des de la categoria PREMINI ( nins i nines dels anys 2009, 2010 i 2011) fins a la categoria sènior tenim les portes obertes de bat a bat per rebre amb ganes i il·lusió a tots aquells nins i nines que vulguin descobrir, conèixer, practicar i millorar en el nostre esport. CADA HORABAIXA ENS TROBAREU A LA SALLE DE MANACOR, LA NOSTRA FAMÍLIA US ESPERA!

EN MARC SANSÓ, NOU ENTRENADOR I NOU PSICÒLEG ESPORTIU DEL NOSTRE CLUB
Tenim l’alegria d’anunciar que en Marc Sansó passarà a formar part enguany del cos tècnic del Bàsquet Manacor com a entrenador i com a PSICÒLEG ESPORTIU. A més de la tasca d’entrenador a la categoria cadet, en Marc serà el primer psicòleg esportiu en la història del nostre Club.

Amb la idea de donar la millor qualitat esportiva i educativa en Marc desenvoluparà una tasca cada vegada més rellevant dins el món de l’esport i de l’educació. Al llarg de la temporada en Marc realitzarà tallers, xerrades i dinàmiques tant amb els nostres jugadors i jugadores, amb els entrenadors i entrenadores i amb els pares i mares.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.