Arriba la segona edició de la “East Mallorca Girls CUP”

La millor concentració de futbol base femení dels últims temps.

Mallorca acollirà, del 24 al 27 d’octubre, la millor concentració de futbol basi femení dels últims temps. Vint-i-quatre equips de categories sub-14 i sub-16 competiran en la zona de Cala Millor, Sant Llorenç des Cardassar i Son Servera, en la que serà segona edició de l’anomenada ‘East Mallorca Girls Cup’, un esdeveniment que arriba de la mà de Menorca Events i el Consorci Turístic de Cala Millor i que compta amb l’important suport i patrocini de la Fundació Mallorca Turisme.

El Consorci Turístic de Cala Millor està format per representants dels Ajuntaments de Son Servera i Sant Llorenç i l’Associació Hotelera Badia de Cala Millor-Sa Coma.

I és que turisme i esport van molt lligats a aquest esdeveniment. L’oportunitat de visitar indrets de Mallorca en temporada baixa és un al·licient més per a pares, mares, familiars i amics de les jugadores que es donaran cita a la major de les Balears.

Si els establiments hotelers pretenen desestacionalitzar el turisme a Mallorca, aquesta és una bona oportunitat

Si l’any passat, la primera edició va comptar amb la participació de 10 equips (l’Atlètic de Madrid es va proclamar campió), aquest any, la presència d’equips s’ha duplicat i supera les previsions establertes.

Bayern Münich, París Saint Germain, Athletic Club de Bilbao, Atlètic de Madrid, RCD Espanyol de Barcelona, València C.F, i altres equips de renom han anunciat ja la seva participació en un torneig que aviat confeccionarà el calendari de partits i els seus corresponents escenaris.

L’organització treballa per a concretar els trasllats i les estades dels equips en diversos hotels de la zona de Cala Millor que cediran places als diferents clubs participants.

S’espera una gran resposta de part dels mitjans de comunicació. D’entrada, la direcció de l’àrea d’Esports d’IB3 Televisió ja ha confirmat l’emissió en directe de la majoria de partits. L’ens autonòmic està disposat a potenciar el futbol femení i aquesta és la seva gran oportunitat.

La Federació de Futbol de les Illes Balears confeccionarà una Selecció Balear sub-14 per a competir en aquest esdeveniment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: