La premsa unionista ja no respecta ni els morts

Ja res els importa. Des del minut zero dels desgraciats atemptats de Barcelona, qui n’hagi seguit la cronologia dels fets se n’haurà donat compte que l’estat i els seus mitjans de premsa afins (a dreta i esquerra), no han fet res més que intentar manipular i desprestigiar la feina i la gestió tant dels mossos d’esquadra, com del Conseller d’Interior de la Generalitat sense importar-li’s en cap moment la magnitud de la desgràcia ni sense cap mena de respecte de cap els morts i les seves families. 

No passava ni una hora dels fatals esdeveniments quan l’editor del diari “El Periodico” Enric Hernández afirmava sense cap pudor que la CIA ja havia avisat  feia uns mesos als mossos d’esquadra de la possibilitat d’un atemptat terrorista a Barcelona. A no poca gent li va estranyar que l’editor d’aquest diari donés aquesta informació tan sols una hora després dels fets i sense cap prova fefaent.

Després de setmanes intentant-se justificar, l’editor de “El Periodico” publicava avui una pressumpta nota de la CIA que corroborava les seves informacions.

Com no, de seguida tots els mitjans afins a l’unionisme espanyol li han fet costat:

El País: EE UU avisó en mayo de un posible atentado del ISIS “específicamente en la Rambla” de Barcelona

ABC: Antiterrorismo confirma que la CIA avisó a los Mossos de que se preparaba un atentado en La Rambla

Antena 3: Los servicios de Inteligencia de EEUU alertaron en mayo a los Mossos de un posible atentado en verano “específicamente en La Rambla”

Telecinco: La CIA avisó a los Mossos de un atentado “específicamente en la Ramblas”

Tots aquests mitjans coincideixen en donar per bona la informació de “El Periódico, informació que ha estat negada en tot moment pel major dels mossos d’esquadra Josep Lluís Trapero i per entitats de referència a nivell mundial com wikileaks. De fet, cap dels principals mitjans de nivell mundial han donat per bona aquesta informació tampoc i el cap i editor de Wikileaks, agència que ha destapat diversos escandols a nivell mundial avui mateix demanava la dimissió de l’editor del diari “El Periódico”

Traducció: L’editor de “El Periódico” Enric Hernandez hauria de dimitir. Ha quedat compromès en un clar intent d’engany al públic

 

No cal esperar-ne cap disculpa d’aquests mitjans, ara com en temps de dictadures i com sempre en el passat, si voleu estar ben informats, mai consulteu mitjans espanyolistes, tan corruptes són ells com l’estat al que defensaran a capa i espasa, ja que d’això depèn la influència que poden exercir damunt la gent, i els favors que reben dels poders polítics estatals a canvi del seu silenci, o el que es pitjor, de les seves mentides, fins i tot i si es necessari, tacades de sang.

One Reply to “La premsa unionista ja no respecta ni els morts”

 1. Els Mossos d’Esquadra varen esser massa eficaços i contundents: en uns dies, identificaren i escabetxaren la guarda de terroristes que feren les matances de Barcelona i Cambrils.
  Sens dubte, això ha suposat un atac de banyes massa mal de pair per als mitjans del Règim, que haurien volgut que els Mossos fossin estats uns esguerrats, que no haguessin sabut aglapir els assassins, o bé que, en trobar-los, no els haguessin endevinats amb els trets i els fossin fuits. Així, a Espanya li hauria anat com l’anell al dit per enviar-hi les seves forces policials o, fins i tot, l’exèrcit.
  Jo jugaria messions que així haurien aprofitat per aturar l’11 de setembre i el referèndum democràtic de l’1 d’ocubre. Els seria anat com l’anell al dit. Una jugada rodona.
  Qualsevol estat que exerceix un domini forçós damunt un país que es vol emancipar, ha de menester com el pa de cada dia que la població dominada no tengui cap referent amb què es pugui identificar ni de què es pugui sentir orgullosa: ni llengua, ni cultura, ni història, ni mitjans de comunicació, ni dates simbòliques, ni banderes, ni policia, ni cap heroi nacional, ni res de res.
  Per això, els mitjans del Règim transfranquista del 1978 han de tirar tota la merda que puguin i més a tot quant surti de Catalunya o faci pudor de català: un català ha d’esser o bé un esguerrat, un fracassat, o bé un doblerer, o un corrupte.
  Aquest, i no cap altre, és el cantet que sempre han fet els mitjans al servei de l’Estat. Un Estat, per cert, que no ha tingut cap cas ni un de corrupció (no, pots pensar!) com, per exemple, que el partit més votat construesqui tota una seu nacional amb doblers negres. Un Estat que no ha patit mai cap fracàs com el de la mortaldat dels trens de l’11M a Madrid. Us imaginau que qualcú hagués gosat embrutar de merda el nom de la Guàrdia Civil o de la Policia Nacional espanyola pels atemptats de l’11 de març?
  0  0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*