Audicions a l’EMMC

Des del passat dimecres dia 16 de desembre l’alumnat de l’Escola de Música no ha aturat. Seguint totes les mesures de prevenció, d’acord a les autoritats sanitàries, es celebraren al Teatre Municipal de Capdepera les audicions individuals i de conjunt del centre.

Amb control de temperatura i aforament limitat el públic pogué gaudir del joves talents musicals del municipi. El 16, 17, 18, 20 i 21 a les 17:00h i a les 18:30h tingueren lloc les audicions individuals d’instrument i cant. El dissabte 19 fou el torn dels conjunts del centre. A les 10:30 actuaren el conjunt de pianos, el conjunt de percussió i la coral de nivell elemental i professional. A les 12:00 fou el torn de l’orquestra d’elemental, la bandeta i la coral del programa de teatre musical.

Sens dubte el fet de poder compartir la feina feta durant aquest atípic primer trimestre ha estat tot un revulsiu i injecció de moral en la formació de l’alumnat del centre. Amb dedicació i constància tots els joves, i no tan joves, han mantingut viu l’interès per a una pràctica artística activa al nostre municipi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: