Aula de Formació Permanent de judo a Formentera

El passat 29 de gener es va realitzar al Poliesportiu Antoni Blanc de Sant Francesc Xavier de Formentera una nova Aula de Formació Permanent. Aquestes Aules son una eina perquè els alumnes i aspirants a examinar-se d’un grau puguin millorar el seu nivell tècnic. Son una aposta de l’Escola Federativa Autonòmica i es treballen tant els conceptes tècnics de les Katas com les tècniques de dret i terra que conformen els exàmens de grau. Es treballen des de el 1r DAN (Cinturó Negre) fins al 6t DAN (Cinturó Blanc-Vermell).
L’Aula fou impartida pel Director de l’Escola Federativa Autonòmica, Ponç Gelabert, professor del Dojo Muratore i 8ú DAN; el delegat de l’Escola a Eivissa, Vicenç Ramón, professor del SAMYD i 7m DAN i Llorenç Gayà, professor del Dojo Muratore i 5t DAN.
L’assistència al curs va ser àmplia amb 30 assistents, la majoria dels quals es varen desplaçar des de diferents clubs de Eivissa, on més de 5 clubs participants varen poder apuntar a 25 participants, mentre que el Dojo Formentera va aportar 5 participants.
La jornada fou realitzada baix les mesures sanitàries acordades amb el Consell de Formentera i la Federació Balear de Judo i EE. AA.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: