Avui 2 d’agost a les festes d’Artà

A les 16 h, vòlei 2×2 aquàtic, inscripcions a la Piscina Municipal el mateix dia. Ho organitzen: Club Aigua Esport Artà i Club Vòlei Artà.

A les 18 h, finals del Torneig de Billar de l’Associació de Persones Majors, al Club de la Tercera Edat. En acabar, es lliuraran els trofeus i hi haurà un refresc per a les persones participants.

A les 18 h, Torneig 12 h de Futbet. Preu de la inscripció: 30 €/equip. Màxim de 10 persones per equip. Requisit: camisetes del mateix color. Data límit d’inscripció: 31 de juliol. Ho organitza: Bar Poliesportiu Na Caragol.

A les 19 h, partit de futbol dels infantils, a Ses Pesqueres.

A partir de les 19.30 h, finals de les categories sènior i dobles PLATA del XXV Torneig de Sant Salvador de Tennis. Al Poliesportiu Na Caragol.* Aquesta programació es pot veure afectada per criteris de l’organització.

A les 21 h, representació de l’obra de teatre L’APARTAMENT, a càrrec de Fila Zero Teatre, sota la direcció de Bernat Mayol. Al Teatre d’Artà. Preu: 10 €. Reduïda: 8 €. Venda d’entrades a partir de dilluns 31 de juliol, de 20 h a 22 h, a la taquilla del Teatre o al 971 829 700.

A les 22 h, T’ENRECORDES FA UNS ANYS PER LES FESTES DE SANT SALVADOR…? Sopar a la fresca. Durant el sopar es projectarà un vídeo on podràs veure com eren les festes abans a Artà. Segur que reconeixeràs amics, familiars i qui sap si a tu mateix. Amenitzarà la vetlada 3PENICS. Invitació a llet freda i ensaïmada a totes les persones participants. A la plaça del Conqueridor. Ho organitza: Associació Empresarial d’Artà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: