Avui col·loqui barcelonista: Els nostres jugadors (I)

 JOAN MAS, L’ÚNIC MALLORQUÍ QUE HA JUGAT AL COSTAT DE CRUYFF
– JOAN ESTELLA, INTERNACIONAL, GUANYADOR DE LA RECOPA D’EUROPA1982

 SORTEIG DE VIATGES ENTRE ELS SOCIS ASSISTENTS
 
​ Avui divendres a les 20h.30′ en la nostra seu (carrer Horts, nº 50 Felanitx) la PB Els Tamarells inicia un sèrie de xerrades amb els jugadors que han passat pel FC Barcelona. Ells ens contaran de primera mà com han estat les seves vivències, la seva experiència en el club, les diferències del futbol d’abans respecte de l’actual, com eren les costums aleshores, els entrenadors, els companys, els àrbitres, ….
 
​ Començaren amb dos jugadors que militaren en el nostre club en les dècades dels 70 i 80:
– Joan Josep Estella Salas, jugador del FC Barcelona del 1970 al 1983.​ Internacional amb la selecció espanyola, guanyador amb el Barça de dues Copes del Rei, una Recopa d’Europa i una Copa de la Lliga.
– Joan Mas Llobera, jugador del FC Barcelona del 1971 al 1975. Té l’honor de ser l’únic jugador mallorquí que ha jugat al costat del mític Johan Cruyff.
​ Serà el primer dels col·loquis que destinaren a conèixer més a fons als jugadors que han vestit la samarreta del nostre club.
 
​ En acabar el col·loqui farem un sorteig entre els socis assistents d’un viatge per a dues persones amb entrada per anar veure el partit de Lliga FC Barcelona – Llevant (28 d’abril).
 
Tots els assistents rebreu un detall barcelonista. Col·labora la Federació de Penyes FCB de les Illes Balears.​ Vos hi esperam.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: